Home » Attest fra en student og videospillentusiast

Attest fra en student og videospillentusiast

by Thure Lindhardt
Corto Dufour

«Jeg heter Corto, jeg er 26 år gammel og er med siste året av CTO & Tech Lead Masters ved HETIC. I begynnelsen av mitt andre år ønsket jeg å utvikle et videospill under praksisperioden. Først gjorde jeg dette for å bruke fritiden min, for å ha det gøy. Seks måneder senere hadde jeg ikke gitt slipp på prosjektet, jeg jobbet fortsatt med det, det begynte å bli litt seriøst, så jeg begynte. To etikk ble med i prosjektet, og ved å delta på messer/kongresser vokste teamet inn i møtene Kunstnerisk leder, en musikk- og lydeffektkomponist og en person med ansvar for å utvikle spillet.

«Start fra bunnen av, i dag er vi ledsaget av en videospillgigant»

Noen måneder etter starten av kommunikasjonen akselererte alt: mengden arbeid, markedsføringskampanjen, sponsingen… Prosjektet tok mer og mer omfang og tid og krevde derfor stadig flere økonomiske ressurser.

For ni måneder siden gjorde vi en Hjelp fra Ile-de-France. På mellomlang sikt vil det gi oss tilgang til større kongresser og gi oss tilgang til Mentoring fra Capital Games, den største videospillforeningen i Frankrike. De trente oss i markedsføring og kommunikasjon og trente oss Pitch prosjektet vårt. Å starte med ideen om å lage videospillet ditt og ha en veteran-coach med råd og ekspertoppfølging noen måneder senere, det er bare fantastisk.

Neste trinn: signer med en videospillutgiver. Capital Games-lagene vil støtte oss der også, og når vi kommer dit, kan vi hevde å komme i mellom € 200 000 og € 300 000 over et og et halvt år for prosjektet vårt, og utgiveren fungerer som bindeleddet mellom oss og produksjonen og markedsføringen av spillet.

Ikke gå glipp

Vi gir deg en avtale kl Studyrama-messer for trening og yrker innen spill, videospill og koding.
En unik mulighet til å oppdage fasilitetene, diskutere med utdanningslederne og kanskje finne din fremtidige utdanning!

«Jeg måtte ansette en praktikant: Jeg valgte David, som i likhet med meg studerer ved HETIC»

Ved hjelp av regionen vi ble tildelt, ble vi forpliktet til å rekruttere en praktikant, et obligatorisk krav dersom vi skulle ha nytte av slike midler. Jeg ville gi David en sjanse, som studerer på samme skole som meg. Jeg kjente ham allerede godt, vi hadde allerede utvekslet informasjon flere ganger som en del av interne prosjekter hos HETIC, spesielt et som hadde som mål å utvikle et spill på en nettside. Jeg var en del av juryen og det var da jeg la merke til det. Han kom i spillproduksjon på egenhånd, installerte samme programvare som meg og lærte på egenhånd. Det var derfor jeg rekrutterte ham, han var ikke redd for å forlate komfortsonen.

I dag stoler jeg fullt og helt på han og han jobber mye alene. Vi får ofte store poeng etter treneren, men ellers vi jobber helt selvstendig, nesten utelukkende eksternt. Parallelt med utviklingen av spillet jobber jeg med et dobbeltstudieprogram for å validere mastergraden min; Så David står fritt til å organisere arbeidsmengden slik han vil.

«Det viktigste for å lykkes er å dyrke motivasjonen din»

Når vi tar fatt på et prosjekt som ligger vårt hjerte nært, vil mange ha en tendens til å si at vi må ta livet av oss og prøve å ikke telle timene dine. Korn Etter min mening er det bedre å bruke litt mer tid, jobbe mindre og jobbe bedre enn for mye, med fare for å gjøre det mindre bra.

Du må jobbe i gode tider og du må ikke glemme tanken Når du starter prosjektet, vil du fremfor alt at det skal være morsomtfordi vi virkelig ønsker det. Hvis det å jobbe med vold blir en besettelse, vil vi ikke lenger klare å holde motivasjonen oppe, ha det gøy, og dette vil merkes i prosjektet. «

Er du laget for videospillprofesjonen? Ta testen for å finne ut!

Fotokreditt: EKKAPHAN CHIMPALEE – iStock

You may also like

Leave a Comment