Home » Australian Open. Media om Magda Linette: Polen har et nytt ess i ermet

Australian Open. Media om Magda Linette: Polen har et nytt ess i ermet

by Gunnar Garfors

I Skandinavia ble Magda Linettes løp til kvartfinalen i Australian Open sett på som noe av en sensasjon, men det bekreftet at Polen har en sterk tennisbakgrunn, og etter elimineringen av Iga Świątek og Hubert Hurkacz hadde hun enda et ess på seg. erme.

Media trakk oppmerksomhet til «tennishøsten» i Polen, som er i ferd med å utvikle seg til en ny seriøs kraft i disiplinen, og selv etter Iga Świątek’s avgang er dette landet fortsatt i spillet i Linettes person.

«Mange verdensstjerner har allerede sagt farvel til Melbourne, men polakken Magda Linette blir med i kampen til glede for tenniselskende polakker,» kommenterte den norske allmennkringkasteren NRK.

Kringkasteren la til: «Verdens nummer én Iga Świątek er allerede eliminert, men landsmannen, som har holdt seg i skyggen så langt, sjokkerte selv fjerdeplasserte og turneringsfavoritt Caroline Garcia og sendte henne raskt hjem.»

Norsk byrå NTB bemerket: «Det er vanskelig å tro, men polakken, som er rangert som 45. i verden, vant med den fjerde tennisspilleren i verden, og det så ikke ut som en tilfeldighet.»

Det svenske TT-byrået vurderte Linettes seier som en slags sensasjon som overrasket til og med henne, men hun oppnådde den fortjent, og slo franskmennene i verden på fjerdeplass i strake sett og etter 1 time og 57 minutter.

«Den tidligere undervurderte Magda Linette vant uventet, men sikkert en viktig og verdifull skalp ved å slå en tittelrival og vil nå spille i kvartfinalen i denne prestisjetunge turneringen, og det trenger ikke være hennes siste kamp,» sa den danske avisen «BT». «. .

Den finske offentlige TV-kringkasteren YLE kommenterte: «Magda Linette så slående av sin mye sterkere motstander, og bekrefter at årets Australian Open er full av overraskelser. Dette var positivt.»

pap

Det skjer i Polen og i verden – les videre i.pl

reklamemateriell for partnere

You may also like

Leave a Comment