Home » Avklart: Det er ingen bevis for at Dikaprio donerte millioner til den ukrainske hæren

Avklart: Det er ingen bevis for at Dikaprio donerte millioner til den ukrainske hæren

by Connie Nielsen

Den amerikanske skuespilleren, 47 år gamle Leonardo Dikaprio, har donert 10 millioner dollar til den ukrainske hæren, rapporterte Ukrainas statlige nyhetsbyrå Ukrinform, som siterer Delphi. Utgivelsen av denne nyheten om en slik skuespillers trekk har imidlertid ikke blitt fulgt opp av noen annen pålitelig kilde som antyder at denne informasjonen er sann. Derfor spesifiserer vi informasjonen.

Innholdet fortsetter etter visning

reklame

Selv om nyheten om at den berømte skuespilleren hadde brukt en enorm sum penger på den ukrainske hæren ble hørt på flere andre kjente portaler, ble ikke denne informasjonen bekreftet. Det er mest sannsynlig falske nyheter.

Los Angeles-fødte Dicaprio beskriver seg selv som en «halv-russer», noe som betyr at skuespillerens bestefar var tysk, men hans mors bestemor ble født i Odessa under navnet Yelena Stepanovna Smirnova. Etter revolusjonen i 1917 emigrerte hun til Tyskland sammen med foreldrene, hvor hun fikk navnet Helena.

Denne kvinnen hadde et veldig nært forhold til barnebarnet sitt, og hun fulgte til og med Leonardo til filmpremiere. Skuespillerens bestemor døde i 2008 i en alder av 93.

Skuespilleren Mila Kunisa, som har ukrainske røtter, har donert flere millioner til Ukraina. Et par skuespillere, Ryan Reynolds og hans kone Blake Laivley, er med på å skaffe midler, mens Robert de Niro holdt en tale ved Cambridge University hvor han ba om alt som må gjøres for å stoppe russisk aggresjon i USA for å stoppe Ukraina.

Den Kiev-fødte Hollywood-skuespillerinnen Mila Yovovich sa i mellomtiden at hun var «revet i smerte» – hun har både ukrainsk og russisk blod, og hun ba om en slutt på krigen.

You may also like

Leave a Comment