Home » Baberonas shopping- og underholdningssenter er kjøpt opp av Westerwijk Group – AINA

Baberonas shopping- og underholdningssenter er kjøpt opp av Westerwijk Group – AINA

by Connie Nielsen

Babilonas shopping- og underholdningssenter i Panevėžys ble kjøpt opp av Westerwijk Group fra nederlandskregistrerte private equity-fond, som mottok 13 millioner LTL for transaksjonen. Eurolån fra Luminor. Den totale verdien av avtalen som ble avsluttet denne uken er ikke offentliggjort. Westerwijk Panevėžys, et datterselskap av Westerwijk Group, kjøpte Babilonas fra Ogmios Group, som kontrollerte det.

18,5 tusen kvadratmeter shopping- og underholdningssenter i Panevėžys har vært i drift siden 2008.

Babilonas har lenge vært et av hovedtrekkene i Panevėžys-regionen og har opprettholdt en stabil strøm av besøkende og en leietakerportefølje av høy kvalitet selv under pandemien. Etter vårt syn er salget en klassisk transaksjon basert på kunnskap og tillit, der kjente eiendeler overføres fra en fagperson til en annen. I slike transaksjoner snakker alle samme språk og det er mye lettere for banken å bestemme seg for å delta. Det er gledelig å konstatere at slike transaksjoner har økt betydelig i Litauen de siste årene, sier Jonas Urbonas, leder for bedriftsbank i Luminor.

Jonas Urbonas, leder for Corporate Banking, Luminor.

“Babilonas kjøpesenter er det første objektet for eiendommen vår i Panevėžys. Oppkjøpet er i tråd med konsernets langsiktige strategi om å investere i handelseiendommer i storbyområder med sterk kundestrøm og sterk leietakerbase. Vi tror at erfaringene fra å forvalte andre kommersielle eiendommer ikke bare vil sikre en vellykket fortsettelse av dette prosjektet og øke fordelene skapt av PC Babilonas for leietakere og investorer, men også møte forventningene til alle besøkende, sier Aurimas Bičiūnas, Wersterwijk. administrerende direktør i konsernet.

Babylon er et universelt shopping- og underholdningssenter med mer enn 60 butikker som selger tilbehør, klær og fottøy, elektronikk og hvitevarer, møbler, gaver og feriesaker, kjæledyrartikler, bøker og skrivesaker, mat og drikke, sports- og rekreasjonsartikler, helse- og flere skjønnhetsartikler, barneartikler og klær. Det finnes også 7 restauranter og kafeer, Apollo kino og den døgnåpne treningsklubben VS Express.

Westerwijk Group har investert i næringseiendom i mer enn et tiår. Konsernet driver i dag kjøpe- og kontorkomplekset Domus galerija i Vilnius, kjøpesentrene Molas i Kaunas og Klaipėda, og næringsbyggene i Ukmergės Street i hovedstaden.

You may also like

Leave a Comment