Home » Banebrytende teknologi fra AMD er på vei inn i et annet populært spill

Banebrytende teknologi fra AMD er på vei inn i et annet populært spill

by Connie Nielsen

Utviklere er ivrige og raske etter å legge til støtte for den nye AMD-teknologien til spillet sitt. Etter Deathloop-tittelen er det tid for den enormt populære oppdrettssimulatoren.

For mindre enn to uker siden, 12. mai 2022, ble den andre versjonen av teknologien lansert FidelityFX superoppløsning. Det viste de første testene av AMD FSR 2.0 De røde klarte å ta igjen, om ikke forbigå, originalen, altså den konkurrerende NVIDIA DLSS.

AMD FSR 2.0 fungerer på både Radeons og GeForce

Hva er AMD FSR eller NVIDIA DLSS? Kort sagt er det en oppskalering. Bildet i spillet gjengis med lavere oppløsning og deretter forstørret etter spillerens valg. Dette lar deg tilby god bildekvalitet med mye høyere bilder per sekund. Dette er en lettelse for eiere av eldre grafikkort. For mer informasjon, se vår tidligere publikasjon HER.

Som AMD FSR 2.0 er veldig fersk, så langt har den bare blitt implementert i ett spill – dødsløkke. Dette endrer seg imidlertid sakte, a Et annet studio annonserte støtte for den nye versjonen av Red-teknologien. Jeg snakker om GIANTS-programvare og dens ekstreme popularitet Farming simulator 22.

Oppdatering nummer 1.5 I Farming Simulator 22 la hun til støtte for AMD FidelityFX Super Resolution 2.0, skarphetsglideren i NVIDIA DLSS, AMD FSR og AMD FSR 2.0, og mindre endringer i spillets HUD.


AMD FidelityFX Super Resolution 2.0 er planlagt å bli åpen kildekode over tid. Dermed vil antallet titler som støtter FSR 2.0 øke. Det er gode nyheter, tatt i betraktning Teknologien fungerer på både AMD Radeon og NVIDIA GeForce grafikkort. Både eldre og nyere modeller.

Utseende: AMD FSR 2.0 like bra som NVIDIA DLSS? Og samtidig tilgjengelig for alle

Utseende: AM4 er alltid i live! AMD vil ikke droppe de gamle hovedkortene

Bildekilde: Farming Simulator

Tekstkilde: Own Farming Simulator ed

You may also like

Leave a Comment