Home » Bank Pekao gjør det enklere for kundene å kontakte en rådgiver

Bank Pekao gjør det enklere for kundene å kontakte en rådgiver

by Peter Østbye

Bank Pekao gjør det enklere for sine kunder å kontakte en rådgiver. Ett klikk er nå nok i PeoPay-applikasjonen, uten å måtte taste inn kundenummer eller PIN-kode for telefontjenesten Pekao24.

PeoPayBank Pekaos mobilapp har en ny funksjon som lar brukere gjøre dette enkel kontakt med en bankrådgiver. Takket være den forrige autentiseringen i applikasjonen, blir kunder identifisert og registrert på nettstedet til Pekao24-tjenesterådgiveren. Under en slik samtale vil det være mulig Blokker kortet ditt, Få hjelp med Pekao24-tjenesten og PeoPay-applikasjonen, motta informasjon om betalingskortene dineog Spør om nye produkter i bankens tilbud.

Utseende: Bank Pekao betaler deg 150 PLN og legger til en rabatt

Utseende: Bank Pekao med en ny tjeneste. Det vil gjøre ting enklere for deg

funksjon Klikk 2Ring Den er tilgjengelig etter innlogging på PeoPay i form av et ikon med en telefonmottaker eller etter å ha valgt fanene «Kontakt banken» og «Infoline» i «Mer»-menyen. Funksjonen er tilgjengelig for kunder som bruker PeoPay-applikasjonsversjon 4.19 for iOS og 4.20 for Androidmed en aktiv og ulåst kanal «Telefontjeneste – Rådgiver».

Vi er fornøyde fordi applikasjonen nyter brukernes konstante tillit. De regelmessig introduserte teknologiske forbedringene har gjort PeoPay til en av kvalitetslederne. For eksempel, i Google Play Store får appen en konsekvent vurdering på 4,8. Click2Call vi nettopp har introdusert reduserer tilkoblingstiden betraktelig via IVR ved å eliminere behovet for å legge inn tilgangsdata for TelePekao-telefontjenesten, siden brukeren velger samtaleemnet i applikasjonen og umiddelbart går til riktig rådgiver.

– sa Bartosz Zborowski, direktør for avdelingen for innovasjon og eksterne kanaler til Bank Pekao SA

PeoPay-applikasjonsversjon 4.0 og nyere inkluderer en rekke tilleggsmoduler, for eksempel: B. investeringer eller kurs. En annen nyhet er muligheten til å tilpasse applikasjonen ved å bruke de tilgjengelige widgetene, kjøpe billetter til offentlig transport i applikasjonen, samt betale for parkering via telefon. Som Bank Pekao hevder, er dette den nyeste versjonen av PeoPay-applikasjonen raskere og mer intuitivt. Dette lar deg foreta betalingstransaksjoner direkte fra kontoen din i flere valutaer uten ekstra kostnad. Brukere av den forbedrede versjonen av applikasjonen har også en mulighet til å gjøre dette Kontaktløs betaling på telefon uten behov for fysisk kort. Nå kan de også ringe og snakke med en rådgiver direkte fra applikasjonen.

PeoPay-applikasjon i versjon 4.19 for iOS kan lastes ned til telefonen app Storemens PeoPay versjon 4.20 for Android slippes gradvis i butikken google play.

Utseende: PKO BP med en nyttig nyhet, i bakgrunnen den mest populære polske produsenten

Utseende: Ladybug og en ny betalingsmetode. Hvordan det fungerer?

Bildekilde: MOZCO Mateusz Szymanski / Shutterstock.com

Tekstkilde: Bank Pekao

You may also like

Leave a Comment