Home » Barcelona forbereder sterke forsterkninger. «Gjør grunnen for Haaland»-fotball

Barcelona forbereder sterke forsterkninger. «Gjør grunnen for Haaland»-fotball

by Catherine Monroe

Mye tyder på at Sergino Dest forlater FC Barcelona i sommerens overgangsvindu. Høyrebacken imponerte ikke den nye katalanske treneren – Xavi -. Den tidligere klubbmidtbanespilleren ser alvorlige taktiske underskudd hos amerikaneren, som han trolig blir kvitt i løpet av noen måneder.

Se videoen
Alarm i forbindelse med hoppere! Svarte skyer. | Hvem er treneren til volleyballspillerne? [SPORT.PL LIVE #2]

«Mundo Deportivo» annonserte at Dest kunne bli med Bayern München og Noussair Mazraoui fra Ajax Amsterdam kan ta over i Barcelona. Fra denne klubben kom Dest også til Camp Nou.

Krzysztof Piątek kan komme tilbake til Serie A! En annen klubb som er interessert i en polak

FC Barcelona «bereder grunnen» for Haaland?

Ifølge «Mundo Deportivo» er Destas etterfølger ingen tilfeldighet. Og det handler ikke bare om ferdighetene hans. Mazraouis agent er Mino Raiola, som ville tillate FC Barcelona å snakke om en annen overgang.

Du kan også finne mer sportsinnhold på Gazeta.pl

Det er selvfølgelig Erling Haaland, klubbpresidentens drøm – Joan Laporta. Norges agent er også Raiola og FC Barcelona har som mål å forbedre forholdet til Raiola og «berede grunnen» for en mulig flytting fra Haaland gjennom overgangen til Mazraoui. Det viktigste er at marokkanerens kontrakt med Ajax går ut neste juni, noe som betyr at han kan begynne å forhandle med en ny arbeidsgiver fra 1. juni.

Så mye tjener Paulo Sousa i den nye klubben.  Lønnen hans har blitt lekketSå mye tjener Paulo Sousa i den nye klubben. Lønnen hans har blitt lekket

Det er ikke kjent om nordmannen forlater Borussia Dortmund i neste sommer overgangsvindu. Selv om dette skjer, vil FC Barcelona måtte tilpasse seg enorme kostnader på rundt 100 millioner euro og konkurranse fra blant annet Manchester City, PSG eller til og med Bayern München.

I inneværende sesong har Haaland spilt 16 kamper, scoret 19 mål og gitt fem assist.

You may also like

Leave a Comment