Home » Barn imiterer de voldelige spillene i serien på skolen

Barn imiterer de voldelige spillene i serien på skolen

by Thure Lindhardt

Den koreanske serien Squid Game har vært en hit på Netflix i noen uker. Uten å avsløre noen detaljer, følger vi 456 overgjeldsgamle spillere som godtar å ta del i dødelige spill knyttet til barndommen og organisert av en mystisk organisasjon. Dette er for fiksjon. Men den ultravoldelige rekken av fenomener ser ut til å ha smittet over i det virkelige liv.

De belgiske kommunale skolene i Erquelinnes, et steinkast fra Jeumont, advarte foreldrene tirsdag. » Kjære foreldre, dere har sikkert hørt om denne Squid Game-serien. I denne serien er karakterene laget for å spille barnespill, og hvis de taper vil de bli eliminert … de vil bli henrettet! Denne serien er forbudt for barn under 18 år [16 ans en réalité, NDLR] for hans voldsscener! », kan vi lese på deres Facebook-side.

« Så elevene våre nyter 1-2-3 solspill (som i serien) og taperen eller taperen får slag … »Fortsetter institusjonen.

«Pisk med en snor»

« Heldigvis var det ingen alvorlige skader, men det er allerede dramatisk for barna. Barn kommer til skolen for å være trygge og for ikke å bli slått », reagerer Sabrina Caci, direktør for den kommunale skolen i Erquelinnes, på RTBF. Barn intervjuet av våre kolleger bekrefter at » Elevene spiller 1-2-3 sol og hvis en av dem beveger seg blir de pisket med en snor ».

Skolene i Erquelinnes hevder » veldig på vakt slik at dette usunne og farlige spillet stoppes «Foreldre blir også bedt om å oppdra barna sine» på konsekvensene dette kan få ».

Sanksjoner vil bli ilagt barn som vil fortsette å slå andre barn, sier skoler som gir mandat til at leken skal holde seg på 1-2-3 søndag. åpenbart «autorisert.

You may also like

Leave a Comment