Home » Bartholomew Marshal. «Bak kulissene til Orlen-laget»: Barn liker båter

Bartholomew Marshal. «Bak kulissene til Orlen-laget»: Barn liker båter

by Erlend Loe

I vårt land har barn mange muligheter til å bli gode og kjente idrettsutøvere, som fotballspillere, skihoppere eller tennisspillere. På den annen side oppfordrer jeg også uttrykkelig til å drive motorbåt, som på ingen måte er dårligere enn andre toppidretter i verden.

Motorbåtkjøring lærer unge mennesker ikke bare fysisk aktivitet, men også konsistens, ydmykhet, håndtering av utstyr og arbeid. I Polen er det foreninger som driver seksjoner for barn. Jeg oppfordrer også foreldre til å interessere seg for denne sporten til tross for sikkerhetshensyn. I dag tillater teknologien produksjon av stadig sikrere båter, spesielt båter for barn.

Som i enhver idrett er foreldrenes rolle viktig fordi de har innflytelse på barnets valg av disiplin og første beslutningstaking. Det kan ta litt mer arbeid å organisere en liten båt og trene barnet ditt i begynnelsen, men det er absolutt verdt å prøve siden det er en sport full av spenning og trygg konkurranse.

Drømmen min er å en dag kunne gi min erfaring videre til yngre spillere, vel vitende om at det vil komme en tid da jeg ikke lenger vil konkurrere aktivt. Da vil jeg hjelpe andre til å utvikle seg videre i denne vakre idretten. Det er veldig viktig for meg. Takket være resultatene mine har jeg påvirket populariseringen av denne disiplinen i vårt land, og jeg får flere og flere meldinger fra foreldre som er interessert i å melde barnet sitt inn i motorbåtseksjonen.

Jeg tror virkelig at det er mye talent som ennå ikke er oppdaget, og vi som nasjon er veldig hardtarbeidende og sta. Vår historie, karakterer og gener som polakker har trent oss til å kjempe i racing, for eksempel gjennom prestasjonene til min far eller mine, og disse unge konkurrentene nå. Vi er en veldig viktig nasjon i denne sporten, og jeg håper vi fortsetter å utvikle disse mulighetene og oppdage slike talenter. Det lønner seg å speide etter talent tidlig og pusse det opp senere, for en tiåring klarer det ikke på egenhånd. Her spiller foreldre en viktig rolle. Vi nevnte spillere som har potensiale. Veien til Formel 1 er imidlertid svært lang og krevende.

Barn pleide å spørre meg før starten hva jeg tenkte om presset fordi de blir nervøse selv. Det er verdt å berøre den mentale siden, som er viktig for å hjelpe unge adepter på dette feltet. Det er også verdt å merke seg at denne sporten ikke bare er for menn, siden det er mange kvinner blant motorbåtkonkurrentene i verden. Marit Stromoy fra Norge som er en veldig god sjåfør med tittel konkurrerer i min F1 H2O klasse.

Så jeg vil gjerne oppfordre deg til å velge en vannsport for barnet ditt, da det har mange fordeler som: B.: Økologi, helse og opphold ved vannet. Og for foreldrene: I stedet for å sitte på en tribune til hver treningsøkt, er det verdt å bruke tiden aktivt ved vannet.

Det skjer i Polen og i verden – les videre i.pl

reklamemateriell for partnere

You may also like

Leave a Comment