Home » Basel. Rune mislyktes igjen på grunn av Auger-Aliassime

Basel. Rune mislyktes igjen på grunn av Auger-Aliassime

by Catherine Monroe

Felix Auger-Aliassime og Holger Rune er tennisspillere som kom til finalen i ATP 500-turneringen i Basel i fjor. Tolv måneder senere gikk kanadieren og nordmannen inn på Center Court i St. Jakobshalle igjen. Denne duellen avgjorde Hubert Hurkaczs motstander i finalen søndag.

Duellen mellom Hubert Hurkacz og Ugo Humbert var dagens viktigste punkt for polske tennisfans. Polakken beseiret franskmennene og vil gå på banen igjen søndag i Sveits for å kjempe om karrierens åttende mesterskapstittel. Hans rival vil være Felix Auger-Aliassime.

Lørdagens oppgjør var den fjerde duellen mellom de to mennene, og akkurat som i fjorårets Swiss 500-finale gikk den europeiske spilleren til topps denne gangen. I finalen i den 47. utgaven av turneringen tapte tennisspilleren fra Maple Leaf Country åtte kamper. Denne gangen ga tennisspilleren fra Nord-Europa mindre motstand mot sin rival og vant bare fem kamper.

Møtet mellom Hubert Hurkacz og Felix Auger-Aliassim søndag blir den fjerde kampen mellom begge tennisspillerne. Det nåværende resultatet er gunstig for kanadieren, som har vunnet to ganger. Den siste kampen på gress i Halle, Tyskland, endte imidlertid med seier til Breslau-laget.

Fraværet av Holger Rune i finalen søndag er gode nyheter for Hubert Hurkacz, også med tanke på deltakelse i ATP-finalen. Nordmannens nederlag i semifinalen betyr at den åttende tennisspillerens ledelse i løpstabellen over polakken nå bare er 215 poeng.


Resultater

Semifinaler:

Felix Auger-Aliassime (Canada, 6, verdenscup) – Holger Rune (Norge, 1) 6:3, 6:2

You may also like

Leave a Comment