Home » Bayern – Arminia: Haaland er tilbake og følger Lewandowski. Bundesliga målscorere

Bayern – Arminia: Haaland er tilbake og følger Lewandowski. Bundesliga målscorere

by Thure Lindhardt

Lewandowski strålte ikke lenger i kampen mot Augsburg, men brukte deretter sitt utmerkede instinkt og scoret et æresmål for Bayern. Han mislyktes imidlertid i denne kampen i hjemmekampen mot laget som fortsatt ligger lenger ned på tabellen – med 17. Arminia. Bayern vant, men Polens andel i denne seieren var liten. Rivalene kuttet ham fullstendig fra ballen.

Haaland ble skadet 19. oktober da BVB ble beseiret 4-0 mot Ajax i Champions League. 21-åringen gikk glipp av fire seriekamper, men var på banen i det 73. minutt mot Wolves. Åtte minutter senere sørget han for 3-1 for laget sitt. For den sympatiske unggutten var det det 50. målet i hans 50. Bundesliga-kamp.

Bak ryggen til «Lewy» (14 mål) og Haaland (10) er tre forfattere av åtte mål: Taiwo Awoniya fra Union Berlin, Anthony Modeste fra Köln og EM 2020 Revelation, Patrik Schick fra Bayer Leverkusen. Bare den første forbedret prestasjonen hans i den siste seriekampen. Både nigerianeren og tsjekkeren har sine 13. rundekamper foran seg og kan rykke nærmere de to første.

Likevel ser Bayern-snikskytterens eneste virkelige rival ut til å være Borussia-spissen. Din direkte kamp, ​​som spilles i Dortmund 4. desember, lover å bli veldig interessant. Ikke bare er kampen om tittelen ligaens farligste angriper, men også hvilket lag som ligger på topp etter køen.

Den andre BVB er bare ett poeng bak sine store rivaler. Klassikeren er planlagt til 18:30. Tatt i betraktning dagens disposisjon til begge lag, ser hjemmelaget ut til å være favoritten for første gang på flere år, sist beseiret Die Roten i august 2019 og tapt seks kamper på rad siden den gang.

Bundesliga: klassifisering av skyttere

  • 1. Robert Lewandowski: 14 mål
  • 2. Erling Haaland: 10
  • 3. Taiwo Awoniyi, Anthony Modeste, Patrik Schick: po 8

You may also like

Leave a Comment