Home » Bayern-legenden angrer på at Robert Lewandowski ønsker å forlate Bundesliga «Synd» – nyheter

Bayern-legenden angrer på at Robert Lewandowski ønsker å forlate Bundesliga «Synd» – nyheter

by Gabriel Scott

Vil Robert Lewandowski forlate FC Bayern München til sommeren?

Den 33 år gamle polske spissen har varslet at han ikke vil fornye kontrakten med de tyske mesterne, som går ut etter neste sesong, og alt tyder på at han ønsker å forlate Bayern til sommeren. FC Barcelona sies å være interessert, men bayerske myndigheter tror Robert Lewandowski vil oppfylle kontrakten.

Lahm, verdensmesteren i 2014 som for tiden leder organisasjonskomiteen for Euro 2024 i Tyskland, innrømmet at han også hadde vurdert å flytte til Barcelona i løpet av karrieren.

– En flott og vakker by – nevnte han, og la til at Blaugrana-laget på den tiden var best i verden. Han ønsket ikke å bedømme hvilket lag som er bedre i dag, men påpekte at det var hans vilje til å «vinne alt mulig mot sin hjemmeklubb, FC Bayern München», som vant ham.

«Bayern polariserer fortsatt». Philipp Lahm vurderer situasjonen i den bayerske hovedstaden

Nå følger han situasjonen rundt klubben og i laget på lang avstand. – Men du kan se at Bayern fortsatt polariserer, men det har vært slik i 50 år og jeg er ikke ansvarlig for det – la han til.

Han beskrev Julian Nagelsmanns første sesong som trener som «god». – Bra fordi han vant tittelen, men hos Bayern er det bare et minimalt mål. På lang sikt vil ikke ett trofé være nok, bemerket han.

FC Bayerns fotballag ledes for tiden av hans tidligere lagkamerat Oliver Kahn, men noen mener at tidligere administrerende direktør Uli Hoeneß fortsatt har mye å si. «Han skapte FC Bayern slik det er, og som alle vet, bærer han denne klubben i sitt hjerte,» sa Lahm.

Nylig ble det kjent at den norske spissen Erling Haaland, som tidligere spilte for Borussia Dortmund, spiller for Manchester City fra ny sesong.


Les også:

You may also like

Leave a Comment