Home » Beckhams eldste sønn har giftet seg med en kvinne i et bryllup på 3,5 millioner dollar

Beckhams eldste sønn har giftet seg med en kvinne i et bryllup på 3,5 millioner dollar

by Gunnar Garfors

Brooklyn Beckham, den eldste sønnen til David og Victoria Beckham, feiret bryllupet i helgen – den 23 år gamle giftet seg med Nichon Pelts, datteren til den fire år gamle milliardæren. Beckham har allerede delt noen bilder fra bryllupet på sosiale medier.

Innholdet fortsetter etter visning

reklame

Bryllupet fant sted i Palm Beach, Florida, som var eid av Pelcu-familien. De totale kostnadene for det tre dager lange bryllupet var 3,5 millioner dollar.

I to år har det nygifte paret forberedt seg til bryllupet, den unge damen ble tatt opp i Beckham-familien – i bryllupstalen sørget David Beckham til og med: «Vi elsker deg så mye, Nicholas, vi er veldig glade for at du vil bli en del av familien vår,» sa den berømte fotballspilleren. Brooklyns yngre brødre Romeo og Cruz holdt også følelsesladede taler.

Bruden hadde på seg en brudekjole fra motehuset Valentino og valgte en maskot for å beskytte henne mot det onde øyet. Brudgommen, derimot, hadde på seg en Dior-drakt og prydet med et diamantkjede gitt ham av hans kone og far.

Vogue-utgaven legger særlig vekt på brudens stilige sminke og frisyre, som minner om supermodell Claudia Slate på 1990-tallet.

Det unge parets første dans ble fremført av Elvis Presleys Only Fools Rush In.

De nygifte har tatt hverandres etternavn – gutten er nå Brooklyn Joseph Pelz Beckham og kona er Nicola Pelz Beckham.

Blant bryllupsgjestene var mange verdenskjente personligheter, inkludert tennisspiller Williams, musiker Mark Anthony, basketballspiller Kobe Brians familie og andre.

Det ble tidligere rapportert at Brooklyn Beckham giftet seg med kjæresten sin i 2020 da han var bare 21 år gammel. Beckhams foreldre støtter valget av sønnen hans, Victoria Beckham har et veldig godt forhold til sønnens kjæreste.

Den unge kvinnen er tre ganger rikere enn Beckham-familien, så en ekteskapskontrakt ble signert før bryllupet.

You may also like

Leave a Comment