Home » Beijing 2022: Marius Lindviks fantastiske motstand mot koronaviruset

Beijing 2022: Marius Lindviks fantastiske motstand mot koronaviruset

by Catherine Monroe

Da Fredrik Villumstad og Daniel Andre Tande testet positivt for over en uke siden, ventet hele Norge på et slikt resultat fra Lindvik, som bodde i Tandes leilighet etter hjemkomsten fra Zakopane. Hopperen ble satt i karantene og testet to ganger daglig med negative resultater.

Lindvik avsluttet isolasjonen tirsdag og trente. Nå tar hun av fra Willingen og flyr til Beijing på et charterfly med landets OL-lag 31. januar.

– Vi ventet nervøst og var sikre på at testene hans en dag vil være positive, spesielt siden for en uke siden også Johann Andre Forfang viste seg å være smittet etter å ha vunnet forbundsmesterskapet den andre dagen. Til tross for nærkontakt med de smittede, er Marius fantastisk med sin immunitet – sa Stöckl.

Lindvik vurderte sin situasjon stoisk. – Viruset er blant oss, rundt oss og det er lite vi kan gjøre. Som du kan se, er infeksjon bare et resultat av uflaks eller å være på feil sted og tid. Jeg har vært heldig så langt – sa han.

– Jeg testes fortsatt, og nå går vi allerede inn i sluttfasen, hvor vi må ha fire negative PCR-tester før vi drar til Kina. Men jeg tror at i alt dette pandemiske kaoset vil jeg lykkes – la han til.

Tande og Forfang testes også daglig, men resultatene er fortsatt positive. For å ta flyet 31. januar, må testene hennes være negative innen klokken 20 på onsdag.

– Hvis ikke vil de fly på et rutefly fra Zürich på et senere tidspunkt, men det blir ikke lenger vårt charter med hygieneboble, men et fly med tilfeldige kontakter med andre passasjerer. Vi håper bare at de kan konkurrere i normalbakken 6. februar, sier Stöckl til NTB.

You may also like

Leave a Comment