Home » Bekreftelse av spill januar 2022

Bekreftelse av spill januar 2022

by Thure Lindhardt

Jeg rykte nye spill fra Playstation plus har nok en gang bevist sin nøyaktighet. på offisiell blogg Det er bekreftet at eiere av tjenesten kan laste ned for Sony-konsoller for januar måned Persona 5 spiss for PlayStation 4, Skitt 5 for PlayStation 4 og PlayStation 5 og Dyp rock galaktisk for PlayStation 4 og PlayStation 5.

Du kan lese beskrivelsene av spillene nedenfor, og på slutten av artikkelen finner du traileren med titlene. De er tilgjengelige for nedlasting fra 4. januar til 1. februar.

Persona 5 spiss | PS4

Gå inn i den fascinerende verdenen til Persona med en helt ny historie der spøkelsestyver drar på en episk biltur gjennom Japan. En sommerferie med betrodde venner tar en uventet vending når en forvrengt virkelighet dukker opp. Du må begi deg ut på et episk eventyr og bekjempe korrupsjonen som plager byene. Kontroller laget ditt dynamisk i eksplosive og actionfylte kamper, oppdag sannheten og erobre hjertene til fangene midt i krisen!

Dirt 5 | PS4 og PS5

Mestre fantastiske ruter rundt om i verden og kjør et utvalg av ikoniske biler i en ny offroadopplevelse. Unn deg selv den mest vågale terrengløpsopplevelsen med en høyprofilert karrieremodus, delt skjerm for fire spillere, modus for oppretting av lekeplasser og mer. Kjør din egen bane på baner rundt om i verden dekket av grus, is, snø og sand og kjør en rekke biler, fra rallybiler til lastebiler og GT-er. Kjør over 70 ruter på 10 steder rundt om i verden, fra New Yorks frosne East River til Norge og dets nordlys.

Deep Rock Galactic – PS4 og PS5

Deep Rock Galactic er en samarbeidende FPS (1-4 spillere *) med tøffe romnisser, 100 % ødeleggende miljøer, prosedyregenererte huler og endeløse horder av fremmede monstre. Slå deg sammen med andre spillere for å grave, utforske og kjempe deg gjennom et system av enorme huler befengt med horder av dødelige fiender og dyrebare ressurser. Du må stole på lagkameratene dine for å overleve det mest fiendtlige hulesystemet i galaksen!

Nedenfor er traileren for spillene som vil bli tilbudt på PlayStation Plus i januar 2022.

Videospill

You may also like

Leave a Comment