Home » Benchmark den globale 5G-opplevelsen

Benchmark den globale 5G-opplevelsen

by Thure Lindhardt

I alle markeder er 5G-opplevelsen betydelig bedre enn 4G.

Opensignal tok en ny titt på 5G-opplevelsen for å se hvordan den sammenlignes rundt om i verden og hvordan 5G holder seg til den gamle 4G-mobilopplevelsen som de fleste oppgraderinger bare bruker 4G-telefoner. Sør-Koreas gjennomsnittlige 5G-nedlastingshastighet har nå passert 400 Mbps, med brukere på 406,5 Mbps, opp fra 361 Mbps i vår analyse fra april 2021. Tolv markeder har gjennomsnittlig 5G-nedlastingshastighet på over 200 Mbps sammenlignet med åtte markeder tidligere. Den høyeste maksimale 5G-nedlastingshastigheten har nå steget til 963,2 Mbit/s (Taiwan) og er nå i underkant av 1 gigabit per sekund.

Etter hvert som utrullingen og utrullingen av 5G fortsetter, når en rekke nye markeder verdens beste 5G-rangeringer for 5G-nedlastingshastighet, inkludert Norge (346,9 Mbps), Sverige (273,5 Mbps), New Zealand (231,5 Mbit/s), Bulgaria ( 226,6 Mbit/s), Ungarn (218,8 Mbit/s). Israel (192,6 Mbit/s) og Romania (181,7 Mbit/s). Imidlertid fortsetter sørkoreanere å nyte de raskeste gjennomsnittlige 5G-nedlastingshastighetene.

Alle som er interessert i nedlastingshastighet eller mobilspilling vil ta det største spranget med dagens 5G-tjenester. Oppgraderinger bør imidlertid forutse de 2-4 årene de fleste beholder smarttelefonene sine. I mellomtiden vil 5G-mobilopplevelsen fortsette å akselerere, mens 4G er en moden teknologi som ikke vil se noen vesentlige forbedringer. For å dra nytte av det 5G-spranget, må oppgraderinger sørge for at du velger en 5G-klar modell.

Fortsettelsen i Nyhetsbrev.

Utdrag for denne uken fra # 57 nyhetsbrev på 5G

👉 Viktigheten av å gå over til 5G (SA)
👉 Ford Motor Company og AT&T jobber med et privat 5G-nettverk
👉 Et stort skritt fremover innen 5G for T-Mobile
👉 5G-dekning fra Google Fi
👉 Tre første 5G-prosjekter under France Relance-planen
👉 Mellomklasse 5G-smarttelefoner
👉 Satellittforbindelse fra et autonomt 5G-nettverk
👉 Etablering og drift av et nettverk av åpne, nasjonale og suverene plattformer som tilbyr 5G-tjenester
👉 Konkurranse om bruk av 5G-nettverk og Extended Reality (XR)-teknologi
👉 Utviklingsmål og strategiske mål for ZTE Mobile Devices
👉 Fordeler med China Telecom
👉 Oppslukende teknologier vil dukke opp
👉 Arm lanse og Lab 5G

____

Abonner på

You may also like

Leave a Comment