Home » Benzema, Griezmann og Lemar målscorere, Liverpool er en hit, Halalands seirende comeback med Dortmund … Hva bør huskes fra den europeiske fotballhelgen

Benzema, Griezmann og Lemar målscorere, Liverpool er en hit, Halalands seirende comeback med Dortmund … Hva bør huskes fra den europeiske fotballhelgen

by Thure Lindhardt

Mange flere mål denne helgen i de fire hjørnene av Europa. Mens Diogo Jota strålte igjen hos de røde, klarte Erling Haaland å returnere til Bundesligaen etter mer enn en måneds fravær, mens Vinicius Jr. reddet Real på hjemmebane. Her er hva du bør huske fra de forskjellige mesterskapene på det gamle kontinentet.

Jota brenner fortsatt hos de røde til tross for en e-sportsturnering

Det beste angrepet i Premier League har slått til igjen. I møte med Southampton, men ikke den mest avslørende bakvakten i kongeriket, vandret Liverpool rundt. På Anfield-gressmatten tok de røde kontrollen i det andre minuttet, for aldri å komme inn igjen (4-0). Diogo Jota har igjen erstattet den skadde Roberto Firmino, brilliant, som signerte en dobbel. Portugiseren var i høyt humør på lørdag da han måtte avslutte turen til en internasjonal FIFA-videospillturnering for å komme i tide til kampen.

Virgil van Dijk har scoret sitt første mål for Mersey-klubben siden hans alvorlige kneskade forrige sesong. Kort sagt, en perfekt dag, Liverpuldiens holder kontakten med lederne Chelsea som ble sjokkert over uavgjort hjemme mot Manchester United (1-1) den 13. Legg også merke til returen til Arsenal, som gikk 2-0 da Newcastle vant, og den andre seier på to kamper for Steven Gerrard ved roret til Aston Villa (2-1 på Crystal Palace).

Juve veldig langt fra Napoli, guide fortsatt en fan av Maradona

Den gamle damen trodde at hun med sine to seire mot Firenze og Lazio Roma hadde fått tilbake litt selvtillit i ligaen. Men Juventus Torino er fortsatt alvorlig syk. Bianconeri ble slått i Champions League (4:0) på Chelseas plen i løpet av uken, og vendte det andre kinnet til mot Atalanta og tapte (0:1). Turinerne var ufarlige for lenge. Og da Paulo Dybala slo et frispark, havnet ballen i tverrliggeren (94.).

Med sitt femte ligatap for sesongen er Juve fjorten poeng bak (nå de eneste) lederne Napoli, som slo Lazio (4-0) på søndag og hyllet Diego Maradona, hvis c «markerte første årsdagen for deres forsvinning dette. uke.

Betydelig retur for Erling Haaland foran 100-årskampen mot Bayern

Borussia Dortmund ble slått ut av 16-delsfinalen i Champions League og har funnet sin seriemålscorer Erling Haaland, som hadde vært truffet i fem uker, i hoften. På banen til Wolfsburg, som kjempet om plassene i C1, vant BvB (1:3) og fant sin norske spiss. Det som signerte returen hans med et mål bare sju minutter ut i spill, er Haaland 14 mål og 8 assists på 11 kamper.

Det er det som skal til for Bundesliga-duellen neste helg mellom Dortmund og FC Bayern München, som fortsatt er på toppen av tabellen etter den trege seieren mot Arminia Bielefeld (1-0). Tross alt har Bayern sikret seg rekord med et 102. mål, flest mål i den tyske ligaen på et enkelt kalenderår.

De franske målscorerne fra Benzema, Griezmann og Lemar, den avgjørende Vinicius Jr. og den briljante Juanmi

I Spania korrigerte de forsvarende mesterne Atlético Madrid Cadiz (4-1) takket være de franske spillerne Thomas Lemar og Antoine Griezmann, som scoret ett mål hver (56. og 70.). Real Madrid skylder Vinicius Jr., som skilte seg ut mot Sevilla FC nok en gang på søndag: hjemme fra 12. før den 21 år gamle brasilianeren scoret sitt eget mål og sitt ellevte mål for sesongen i kampens siste øyeblikk .

Til slutt løftet Betis Sevilla hodet på hjemmebane og utklasset Levante (3-1) takket være et hattrick fra Juanmi på under en halvtime (54., 63., 78.), det første i spanjolens karriere.

You may also like

Leave a Comment