Home » Besvimelsen i Kraków fortsetter. Tegning med striper – CKsport.pl

Besvimelsen i Kraków fortsetter. Tegning med striper – CKsport.pl

by Gunnar Garfors

Lørdag klokken 17:30 startet Korona bortekampen mot Cracovia. Kampen var ganske balansert, begge lag hadde sine sjanser, men ingen av dem klarte å finne veien inn i motstandermålet. Kampen endte målløs og poengene ble delt.

Som det gamle fotballordtaket sier, «et vinnende lag endrer seg ikke.» Det gjelder imidlertid ikke denne gangen, da Kamil Kuzera bestemte seg for å rotere troppen i forbindelse med den siste vinnerkampen mot Zagłębie. Kaptein Miłosz Trojak, som nylig ble skadet, returnerte til start-1-eren i stedet for Martin Remacle. Denne endringen hadde også innvirkning på lagets startoppstilling. Trojak hoppet til midtforsvarsposisjonen og den siste spilleren i den posisjonen, Yoav Hofmayster, ble flyttet litt høyere til «6»-posisjonen.

Korona startet kampen med middels pressing, men noen ganger, når Cracovia trakk ballen tilbake, forsøkte spillere fra Kielce å angripe høyt og få ballen på motstanderens banehalvdel. Etter en slik tilnærming gjorde Kraków-keeperen en feil. Han la ballen foran Jacek Podgórskis føtter, men klarte ikke å lobbe Madejski tilbake i mål.

Mange problemer for Kraków-forsvarerne ble forårsaket av spill bak forsvarernes rygger rettet mot Dalmau eller kantspillerne som erstattet ham, Czyżycki eller Podgórski. Den første farlige sjansen til Korona kom imidlertid etter et frispark i det 21. minutt. Yoav Hofmayster skjøt et veldig farlig hodeskudd fra Podgórskis innlegg. Dessverre bommet fotballen på høyre stolpe av Cracovias mål.

Kraków hadde også sin første sjanse til å score fra dødball i det 30. minutt – fra et godt spilt frispark. Xavier Dziekoński, en av «beltet»-spissene, gjorde en god jobb i denne situasjonen, og reddet ballen bak grunnlinjen. I det 33. minutt etter kampen hadde Michał Rakoczy en situasjon på grunn av en kontakt, igjen grep Korona-keeperen godt inn. På slutten av første del tok laget fra Kraków initiativet, men de gulrøde forsvarsspillerne og keeperen gjorde en god jobb. På stoppetid hjalp til og med innlegget som Kallman slo etter en pasning til Dziekoński.

Cracovia-spillere gikk inn i den andre delen av møtet med en sterk aksent. Makuch hadde en god sjanse i det 46. minutt, men heldigvis for Koroniarzy traff han tverrliggeren. I det 58. minutt felte Godinho på sidelinjen. Etter innlegget slo Dziekoński ballen og spillerne fra Kielce, overtall 4:2, startet en kontring, men de klarte ikke å fullføre denne handlingen selv med et skudd på mål.

Etter endebytte dominerte spillere i hvite og røde trøyer kampen. De så etter sjansene sine i posisjonsangrep og pasninger inn i «seksten» fra sideområdene av feltet. Xavier Dziekoński gjorde det imidlertid godt foran, det samme gjorde Koronas stopper.

I det 78. minutt sendte Deaconu et godt innlegg inn i feltet, men ingen av spillerne klarte å komme i mål. Et øyeblikk senere befant Szykawka seg i en god skuddposisjon, men skjøt godt over stanga. I det 85. minutt kastet Deaconu inn igjen etter frispark. Denne gangen rett i Madejskis hender.

I det 91. minutt kunne Jaroszyński ha styrt ballen i nettet, men effektiviteten sviktet ham. I det 94. minutt prøvde Korona på nytt, men etter at Zator spilte grep Madejski sannsynligvis inn, og minuttet senere plystret Piotr Lasyk for siste gang av kampen, og inviterte begge lag inn i garderoben.

Kraków – Korona Kielce 0:0

Krone: Dziekonski; Podgórski, Zator, Trojak, Briceag (74′ Błanik); Godinho, Nono, Hofmayster, Takac, Czyżyck (68′ Deacon); Dalmau (46′ Szykawka)

Kraków: Madejski; Ghita, Jugas, Hoskonen; Jaroszyński, Atanasov (66′ Knap), Rakoczy, Oshima, Rapa (77′ Bochnak); Macuch, Kallman

gule kortog: Hoskonen-Godinho

Foto av Mateusz Kaleta

————

Takk for at du er med oss ​​og støtter kreativiteten på CKsport.pl. Klikk på lenken under og gi redaksjonen vår en symbolsk kaffe.

You may also like

Leave a Comment