Home » Bilnyheter: Latvias største speditør kjøper en stor flåte av Ford-lastebiler

Bilnyheter: Latvias største speditør kjøper en stor flåte av Ford-lastebiler

by Thure Lindhardt

For et halvt år siden spurte vi også – Ford – hva ?? Siden serviceselskapet for nyttekjøretøy ZK 9 ble en autorisert Ford Trucks-forhandler i Latvia, har imidlertid hendelsene utviklet seg veldig raskt.

«Hva har vi gjort i mellomtiden? I mai begynte vi å gi kundene testmaskiner. La dem se selv. Komfort og at Ford er en av de beste maskinene på markedet. Vi har allerede utført noen vedlikeholdslinjer med en kjørelengde på 150 000 km. Og det som gjør oss glade er at det ikke er noen klager under vedlikehold, sier Mario Raugulis, direktør for ZK9 Ford Trucks autorisert distributør/importør.

Ford F-Max ble introdusert i 2018 og vant tittelen International Truck of the Year et år senere. Det er ikke lite.

«Det er virkelig et stort skritt i utviklingen av både ZK9 og Kreiss-selskapene. På den ene siden ble vi forhandlere, på den andre siden kjøpte vi Ford-biler, noe som overrasket ikke bare meg som medeier i selskapet, men også lederne. Sjåfører liker å kjøre disse bilene og sier at førerhuset er veldig stillegående, har en behagelig utsikt og er behagelig å jobbe på, sier Sergey Zalizko, styremedlem i SIA Kreiss.

Ford F-Max-traktoren er for tiden den mest avanserte modellen fra Ford Trucks. Den er utstyrt med en 12,7 liters EcoTorque dieselmotor. De 500 hk har vist seg å være tilstrekkelig for både tyske motorveier og italienske fjell. SIA Kreiss er det største langdistansetransportøren i Latvia, som har testet traktorer fra ulike kjente produsenter opp gjennom årene og fortsatt bruker dem i dag. Etter den første positive erfaringen med Ford F-Max, bestemte bedriftsledelsen seg for å kjøpe en stor flåte av disse traktorene. Selims Jaziči, sjef for Sentral- og Øst-Europa-regionen for Ford Trucks, har ankommet Latvia til ære for den spesielle begivenheten.

«Dette er mitt første besøk til Latvia. Det er en god grunn til dette, for vi leverer 110 F-Max-maskiner til vår største kunde, Kreiss. Det er en av de største flåteleveransene i regionen. Jeg er sikker på at flere vil følge,» sa Selim Yazici, Ford Trucks Regional Manager for Sentral- og Øst-Europa.

Andre leser akkurat nå

You may also like

Leave a Comment