Home » Bjerringbro BK vinner sesongens første hundre: Vi forventer enda mer stormfull oppslutning i neste konkurranse

by Thure Lindhardt

Den litauiske klubben Bjerringbro BK fortsetter sitt vinnermaraton i førstedivisjon av Great Danish Basketball Cup. Denne gangen hadde litauerne på hjemmebane ingen sympati for denne sesongen, som fortsatt ikke opplevde seiersfølelsen, basketspillerne fra Skovbakken BK knuste dem med resultatet 109:69 (32:13, 24:20, 30:13, 23.). : 23).

Bjerringbro-spillerne så nå ut til å tro at jobben var gjort og handlet mer defensivt, bare ventet på at dommeren skulle blåse av kampen. Litauerne var bare halvveis foran tretten poeng – 22:9. Og etter to trekanter fra Laurynas Lučinskas på slutten av kvarteret signaliserte resultattavlen garantert fordel for Bjerringbro BK – 32:13.

I andre omgang endret ikke bildet seg for mye, og kampens skjebne forble i hendene på litauerne. Poengforskjellen mellom lagene ble større og større og først på slutten av kvarteret lot gjestenes 2:12 spor myke opp balansen. Etter de første tjue minuttene av kampen tok litauerne ledelsen – 56:33.
I andre del av kampen fortsatte Bjerringbro BK å rase på siden av motstanderfeltet. Gjennom hele kampen brukte gjestene et «sonert» forsvar som gjorde at litauerne kunne ta frispark på sidelinjen. Bjerringbros spillere fant hull i Skovbakken BKs forsvar. Etter tredje kvarter var forskjellen mellom lagene allerede uanstendig – 86:46.

I siste omgang slappet begge sider av barrikadene av. Bjerringbros side hadde bare ett mål igjen – å score 100 poeng og etter Laimon Einikis» nøyaktige frispark, klappet fansen da resultattavlen viste sesongens første hundre – 101-67. Kampen endte med knusende seier til Bjerringbro BK på 109-69.

Aurimas Čybas ​​fikk 28 poeng. Darius Gvezdauskas scoret 20 poeng etter å ha skutt seks trekanter. Laimonas Einikis la til 17 poeng og 10 assists. Marius Ryla og Laurynas Lučinskas fikk hver 13 poeng, Rimantas Vosylius 9 poeng, Benas Nakutis 7 poeng og Andrius Čybas ​​​​2 poeng. Det litauiske laget scoret igjen 17 trepoengere, sesongens sjuende seier i år.

Spillerne til Bjerringbro følte seieren lå i lufta. Neste kamp spilles 1. desember på hjemmebanen, Bjerringbro Gymnasium. 19t mot Viby BK-laget. Teamet forventer enda mer stormfull støtte.

Du kan finne ut mer om laget under Team «Facebook-side».
Her kan du finne informasjon om resultater og tidsplan for konkurransen i rangeringen.

Vi minner også om at Bjerringbro BKs andrelag, som spiller i tredjedivisjon, møter Brønderslev denne onsdagen. Du kan finne mer informasjon om spillet Her.

Vil du ha det? Bruk et sekund på å støtte EglėT på Patreon!