Home » Block Exchange, den første europeiske kryptogiganten notert på EuroNext

Block Exchange, den første europeiske kryptogiganten notert på EuroNext

by Thure Lindhardt

En kryptobørs å sitereDen norske kryptovalutaplattformen Norwegian Block Exchange (NBX) planlegger å notere sine aksjer på den pan-europeiske Euronext-børsen. NBX fortsetter å vokse ettersom fleksibiliteten til norske regulatorer gir et ganske gunstig regulatorisk miljø for kryptoselskaper å vokse.

Den norske blokkbørsen på Euronext: en kryptoplattform på børsen

3. november 2021 ble den norske blokkbørsen i et. kjent kommuniserer, sende inn en søknad om at deres aksjer skal noteres på Euronext-vekst. NBX har som mål å bli nummer én kryptovalutaplattform i Norden – Norge, Sverige, Danmark og Finland – være børsnotert.

NBX hadde et aksjemarked i desember 2020 gjennom salg av aksjer og verdipapirer 6,6 millioner, hvor selskapet kan hente inn mer kapital om nødvendig:

«Vi er for tiden godt rustet til å møte våre ambisjoner når det gjelder teknologi og produktutvikling samt kortsiktig kundeanskaffelse. Men som et børsnotert selskap vil vi være relevante for en mye større investorbase og vil være godt rustet til å dra nytte av aksjemarkedet dersom det senere trengs mer kapital. «

NBX ble grunnlagt i 2018 av Bjørn Kjos. Sistnevnte er også grunnlegger av flyselskapet Norwegian Air Shuttle og den norske banken. Plattformen viser åtte kryptovalutaer og tilbyr rundt tjue par for handel. hun er brukt av mer enn 250 000 kunder. NBX er den eneste plattformen i Norden som tilbyr dekning for sine kunders kryptovalutaer gjennom Ledger Vault-forsikringspoolen på 150 millioner dollar.

>> Kjøp bitcoins på ZENGO og nyt $25 i bitcoin cashback for $250 i krypto. Last ned applikasjonen og skriv inn koden ZENGOJDC når du registrerer deg <

Introduksjon og regulering av kryptovalutaer i Norden

De nordiske landene ser til tross for langsom adopsjon av kryptovalutaer den mer fleksible stillingen til regulatorer sammenlignet med sistnevnte. 22. juni 2021 understreket Finanstilsynet i en uttalelse at den praktisk talt ingen regulering av kryptovalutaer som er begrenset til overvåking i kampen mot hvitvasking av penger:

«Disse plattformene er rapporteringspliktige til Finanstilsynet etter hvitvaskingsregelverket, men bortsett fra å overvåke hvitvaskingen, overvåker ikke Finanstilsynet disse aktørene.»

I resten av de nordiske landene har Finland færre enn ti registrerte kryptoselskaper. I Danmark maner landet på det sterkeste til forsiktighet ved innføring av kryptovaluta.

Euronext dykker mer og mer inn i kryptovalutaer, med en mulig notering på den norske blokkbørsen, men også Liste over ETP-er på Bitcoin (BTC) og Ethereum (eth) fra WisdomTree.

Blir tradisjonell finansiering slått sammen med ny finansiering snart? Kryptovalutabørser, kryptoprosjekter, har vokst gjennom årene. Bygg kryptolommeboken din i dag! $25 cashback og bitcoins uanstrengt fortelle deg det? I Last ned ZENGO-appen og ved å taste inn koden ZENGOJDC Når du registrerer deg, drar du nytte av dette unike tilbudet mot et kjøp på $250 i krypto, det vil si 10% bonus med noen få klikk (tilknyttet lenke).

You may also like

Leave a Comment