Home » BMW-biler kan nå låses opp med Pixel 6 eller Samsung Galaxy S21

BMW-biler kan nå låses opp med Pixel 6 eller Samsung Galaxy S21

by Thure Lindhardt

Under kunngjøringen av Google I/O 2021, vil de digitale nøklene til Android 12 endelig bli aktivert for å åpne og starte din BMW.

Vi har analysert de viktigste nye funksjonene i Android 12 i en stund. Kanskje det mest interessante for en fullt tilkoblet fremtid er den opprinnelige muligheten til å gjøre smarttelefonen om til bilnøkler, åpenbart med bileiere ansatt for å samarbeide med Google om utviklingen av denne funksjonen.

Vi har visst dette siden siste I/O i 2021, selv om Google først nå har annonsert tilgjengeligheten i de første kompatible smarttelefonene, Pixel 6 og Samsung Galaxy S21.

Takket være Android 12 blir det lettere å si farvel til bilnøklene.

Dette er hva våre kolleger fra 9to5Google informerte oss og informerte oss om at fra i dag er alternativet aktivert for alle Pixel 6 og Galaxy S21 med Android 12 installert, ikke bare for å åpne kjøretøyet, men også for å starte det uten å bære nøklene med deg. Fysikken til vår BMW.

Foreløpig utgis den kun via NFC-tilkobling og bruker ikke Ultra-WideBand (UWB), for teknologien disse digitale nøklene faktisk ble designet for. Dette innebærer selvfølgelig forpliktelser, som vi nå skal snakke om.

Android 12 lar deg fjerne nøklene fra bilen din: til og med bruke telefonen til å starte

For det første krever Googles første implementering at enheten fysisk berører døren, eller i det minste kommer nær nok til den. Så vi må vente til vi bruker Ultra-WideBand (UWB) slik at vi kan ha smarttelefonen i lommen uten at du trenger å ta på den for å åpne eller starte bilen.

Bruken av NFC krever også et kjøretøy med kompatibel teknologi, så vi kan bare bruke Galaxy S21 og Pixel til å åpne BMW-biler fra 2020, de eneste der denne digitale nøkkelen fungerer umiddelbart.

Kanskje hovedproblemet er at Ultra-WideBand (UWB)-brikken i Pixel 6 ennå ikke er aktiv og trenger en senere oppdatering allerede kunngjort av Google. Det skal også bemerkes at BMW allerede er kompatibel med de digitale nøklene til iPhone og Apple Watch.

BMW digitale nøkler på Android

Google aktiverer endelig BMW digitale nøkler på Android, først på Pixel 6 og Galaxy S21.

På samme måte er det en begrensning på markedene der denne funksjonen i utgangspunktet kan brukes, så vi spesifiserer de spesifikke landene der den digitale bilnøkkelen Android 12 allerede er aktivert:

  • Pixel 6.- Belgia, Tyskland, Luxembourg, Nederland, Storbritannia, Bulgaria, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Hellas, Irland, Italia, Latvia, Litauen, Malta, Norge, Østerrike, Polen, Portugal, Kypros, Romania, Sverige , Sveits, Slovakia, Slovenia, Spania, Tsjekkia, Ungarn, Kypros, Australia, Brasil, Japan, Canada, Korea, Malaysia, Mexico, New Zealand, Russland, Singapore, Sør-Afrika, Thailand, USA, Kroatia, Macau, Taiwan
  • Samsung Galaxy S21 – USA, Korea, Storbritannia, Danmark, Frankrike, Italia, Spania

Vi får se hvor lang tid det vil ta før flere bilprodusenter slutter seg til Google og er kompatible med Android 12s digitale nøkler, selv om vi allerede vet at alt er ganske tregt i bilindustrien, eller i det minste frem til Tesla og enhetenes bruk. med den Hjul.

Android 12, skann med alle endringene og nyhetene fra den største systemoppdateringen på mange år

Beslektede emner: Android, Google Pixel, Samsung, Samsung Galaxy

You may also like

Leave a Comment