Home » BO. Rennes-Vitesse Arnheim (2: 1): Huisman reduserte merkevaren

BO. Rennes-Vitesse Arnheim (2: 1): Huisman reduserte merkevaren

by Thure Lindhardt

54 minutter:

Openda får overtaket på Omari før han går rett, men han skyver ballen for langt! Aguerd går inn og klarerer et hjørne.

53 min.:

Fin kombinasjon av Rennes med Terrier på jakt etter Bourigeaud, men sistnevnte overgås i siste øyeblikk.

52 min. – Bytte:

Dasa går inn i stedet for Yapi, vondt!

51 minutter:

Traoré finner Bourigeaud til høyre, men kantspilleren taper duellen med motstanderen.

48 minutter:

Terrier krasjer inn i boksen til venstre, men møter et godt comeback fra Yapi. Den tidligere Lyonnais gjør da en feil.

47 min.:

Det kjemper på midtbanen i de første sekundene av andre omgang.

46 minutter:

Nå skjer det igjen !

46 minutter – endre:

Ved pause kommer Buitink inn, Gboho kommer ut!

Pause:

Til pause leder Mura 1-0 mot Tottenham! Etter at Sessegnon ble sparket ut, er Spurs også på 10!

Pause:

Halvtid på Roazhon Park! Rennes leder 2-1 mot Vitesse Arnhem til pause! Den uunngåelige Laborde scoret to ganger for å gi bretonerne ledelsen i denne viktige kampen! Begge lag prøver å spille, noe som gjør dette møtet hyggelig!

45 + 1 min.:

Majer kaster Terrier til venstre, men Yapi tar en god takling og får ballen tilbake.

Det tar 1 minutt til!

43 minutter – Mål for Vitesse Arnhem:

HISMANNS FORMÅL! Storslått flanketreff fra midtbanen! Han sjekker brystet i 20 yards før han avfyrer et lavt skudd fra høyre! Ballen avslutter sitt løp i flukt med stolpen, Gomis er beseiret!

41 minutter – mulighet:

For en Rennes-handling!!!! Bretonerne prøvde tre ganger å score, men Houwen gjorde en første redning før han sto foran Laborde, og så Wittek komme inn for å få støtte og få et skudd tilbake på streken!

40 min. – Gult kort til Openda:

Openda ble advart etter konkurransen!

39 minutter – Mål for Rennes:

LABORATORIEDOUBLEN!!! Rennes tar en pause! Meling krysser for første gang før han trekker seg tilbake for å få ballen av motstanderens føtter. Så hekler han med kryss på den lange stolpen til Laborde! Angriperen gir ikke Houwen en sjanse og finner takvinduet !!

38 minutter:

Farten øker på slutten av første tredjedel med en bom fra Bero til høyre. Kapteinen krysser ved nærmeste stolpe etterfulgt av litt rot foran Opendas heading, men Gomis fanger skinnet!

Openda lanseres i dypet … flagget går opp, det var grense!

36 min.:

Wittek er på frispark, 25 meter til venstre … han finner Orozs heading på straffemerket! Oroz finner ikke rammen helt alene! Vær oppmerksom på merkingen!

34 minutter – Gult kort til Rasmussen:

Rasmussen er den første spilleren som blir advart i kampen etter uavgjort mot Laborde.

33 minutter:

Laborde ligger på bakken på høyre side, men dommeren signaliserer ingen feil.

31 min.:

Med et kvarter igjen å spille i denne første perioden er Rennes for øyeblikket kvalifisert med dette resultatet og er til og med garantert først i puljen! Faktisk leder Tottenham fortsatt 1-0 i Slovenia.

29 minutter:

Wittek finner Rasmussens heading på den andre stolpen, men overføringen av forsvarsspilleren blir presset tilbake av Traoré.

Langt frispark for Wittek etter at Santamaria felte Gboho.

28 minutter:

Meling legger ballen i boksen etter at spillet er snudd, men finner ikke en partner.

26 min.:

Bero prøvde lykken fra venstre, 20 meter unna, men Vitesse-kapteinen bommet totalt.

25 min.:

Stemningen er i kveld på møtet i Roazhon Park!

23 min.:

Rennais har vært mindre offensive de siste minuttene, og har overlatt besittelsen til den nederlandske klubben.

23 min.:

Kombinasjon av nederlenderen 20 meter fra Rennes-målet, men siste pasning blir snappet opp av en forsvarsspiller.

20 minutter. – Brukt til Vitesse Arnhem:

Gomis vinner foran Openda! Nok en sjanse for den belgiske spissen som likevel klarer å nærme seg Rennes-målet! Angrepet hans stoppes igjen av Gomis!

20 minutter. :

Eierandel: Rennes 61 % – 39 % fart

17 min.:

Majer forfalsket en venstre fot på midten før han krysset høyre fot, den innkommende ballen ble snappet opp av Houwen i to faser.

16 minutter:

Openda skytes i dybden, men Aguerd svarer i nærvær og foran angriperen.

Omari, oppmerksom, slår en lang pasning fra Speed.

13 min.:

Merk at Mura åpnet målet mot Tottenham i det andre gruppespillet!

12 min. – Brukt for Vitesse Arnhem:

Openda skytes tilbake i overflaten. Angriperen snur seg, men Gomis er årvåken og legger seg på ballen!

12 min.:

Gaëtan Laborde scoret sitt ellevte mål for sesongen!

11 min.:

Rennes kontret med et 3 mot 3 spill, men Bourigeaud bommet på pasningen til Terrier, som var alene i aksen!

09 min – Mål for Rennes:

MÅLET MED LABORATORIET !!!! Rennes åpner verdivurderingen! Laborde stopper ikke denne sesongen! Perfekt startet av Terrier, til høyre hekter angriperen forsvareren sin før han avslutter med et lavt skudd! Houwen blir brakt på feil fot!

08 min.:

Openda blir funnet igjen i sekstenmeteren etter et fall av Wittek til venstre. Angriperen prøver å komme seg fra høyre, men ballen flyr!

07 min.:

Majer prøver lykken etter en pasning fra Tait, men skuddet hans fra flanken fanger ikke motstanderens ramme!

06 min. :

Speeds første angrep på Rennes-overflaten. Openda blir kastet på venstre side, men kan ikke snu seg. Så dukker Gboho opp, men han blir forbikjørt!

05 min.:

Terrier er ved enden av hjørnet. Bare ved det andre innlegget prøver angriperen å satse på en partner, men hodet hans er unøyaktig.

05 min.:

Den første corneren kommer fra Rennes! Tait ser at forsøket på flanken blir avvist.

04 min.:

Omari snur kampen på Meling, men ballen er litt for lang og går ut av veien.

03 min.:

I det andre gruppespillet bytter Tottenham fra Antonio Conte til Muras side!

02 min.:

Traoré åpnet for Laborde, men den bretonske målscoreren ble forbigått av Rasmussen.

01 min.:

Majer skyter allerede Bourigeaud på høyre side, hvis midten passer foran målet uoppdaget!

00 min.:

Nederlenderne er i gang! La oss gå !

00 min.:

Espen Eskas skal plystre til dette møtet.

00 min.:

Lagene går inn på plenen til Roazhon Park!

00 min.:

Med 4 poeng foran kveldsmotstanderen, 3. plass i puljen, er uavgjort nok til at Rennes kvalifiserer seg!

00 min.:

I den første kampen vant Rennes 2-1 i Nederland med mål fra Guirassy og Sulemana! De to herrene starter kampen på benken i kveld.

00 min.:

På motsatt side forblir Speed ​​​​Club et nederlag på PSV-gressmatten, 2-0!

00 min.:

Rennes er laget i form akkurat nå når det kommer til franske klubber! Bretonerne forblir på en serie på 11 kamper uten å tape noen konkurranser. For å finne et nederlag på Rennes må man se tilbake på 19. september og et 2-0-nederlag i Marseille.

00 min.:

Her er de elleve fra Bruno Génésio: Gomis – Traoré, Omari, Aguerd, Meling – Majer, Santamaria, Tait – Bourigeaud, Laborde, Terrier