Home » Bonden søker kone. Karolina fra Szydłowiec blant kandidatene til det populære programmet. Mateusz inviterte henne hjem til seg. Se video og bilder

Bonden søker kone. Karolina fra Szydłowiec blant kandidatene til det populære programmet. Mateusz inviterte henne hjem til seg. Se video og bilder

by Gunnar Garfors

20 år gamle Karolina fra Szydłowiec var en av finalistene i det populære TV-programmet Farmer Seeks a Wife. Han søker den 28 år gamle bonden Mateuszs gunst fra voivodskapet Stor-Polen.

– Jeg følte meg ivaretatt av Matthew. Som om han ville hjelpe. Kan absolutt. Jeg vil at dette eventyret skal bli vellykket og jeg vil kunne besøke Mateusz på gården – sa Karolina i programmet. – Måten samtalen mellom oss går på, hvordan vi oppfører oss mot hverandre virker så ekte for meg – sa Mateusz i programmet om Karolina.

I tillegg til Karolina, kvalifiserte to andre jenter seg til neste etappe av besøket til Mateusz» gård.

Karolina, 20, er 168 centimeter høy, har brunt hår, blå øyne og bor i Szydłowiec, hvor hun hjelper foreldrene med å drive en liten gård på hverdager og studerer kriminologi og rehabilitering i Kraków i helgene. På fritiden (hvis tilgjengelig) møter han venner, går på rulleskøyter og går lange turer med hunden sin. Han liker også å lære nye ting og få nye erfaringer. Hun planlegger å lære seg snowboard, dykking og norsk, hvorfor ikke. Selv om hun aldri har vært i et seriøst forhold, vil hun gjerne skape en sunn og lykkelig familie med en kjærlig mann, barn som løper og en hund. Hun tror at Matthew, som hun umiddelbart anerkjente som en evig optimist, kan være den rette personen.

Mateusz fra Rolnik søker en kvinne 9 er 27 år gammel og kommer fra voivodskapet Storpolen. Denne 178 cm høye, blåøyde, skitne blonde mannen driver en 30 hektar stor gård hvor det bor minst 600 geiter. Selv om han er utdannet elektriker og en begavet løper, så han aldri for seg et liv utenfor jordbruket. Fritiden deler han mellom å møte familie og venner, lære nye skøyteteknikker, sykle og rulleskøyter, og et og annet besøk på skytebanen. Han er en ansvarlig, fornuftig person, villig til å inngå kompromisser (selv om han er, uten å overdrive, sta om noe) og emosjonell.

I programmet leter han etter en kvinne som er følsom, fantasifull, åpen for samtaler, men også forståelsesfull, som han kan starte familie med og tilbringe resten av livet sammen, gå på perfekte dater med dans og en fra tid til tid ha middager med levende lys.

You may also like

Leave a Comment