Home » Bransjeførste PLUS Extended Service Plan dobler levetiden til Rugged De Havilland Canada Dash 8-100-flyene

Bransjeførste PLUS Extended Service Plan dobler levetiden til Rugged De Havilland Canada Dash 8-100-flyene

by Peter Østbye
klasse i: Business, transport, ferie og turisme
Emne : kontrakter

  • Lanseringskunde Widere lover å forlenge levetiden fra ti Dash 8-100s til 160 000 flysykluser, med alternativer for ti flere fly
  • Bilder som følger med denne pressemeldingen finner du påhttps://dehavilland.com/en/media

TORONTO, 5. april 2022 /PRNewswire/ — De Havilland Aircraft of Canada Limited (?De Havilland Canada?) kunngjorde i dag at Widere Asset AS (?Widere?) i Norge har signert en avtale om å anvende det utvidede vedlikeholdsprogrammet PLUS (?ESP PLUS?) de Havilland Canada med ti Dash 8-100 fly operert av Wideres Flyveselskap AS. Widere har også reservert ESP-alternativer PLUS for ti ekstra Dash 8-100-enheter. Som en del av ESP-avtalen PLUSLevetiden til det holdbare Dash 8-100-flyet er 160 000 flysykluser. Fly pleide å gjennomgå ESP for å øke levetiden fra 80 000 flysykluser til 120 000.

Widere er Skandinavias største regionale flyselskap, som frakter rundt 2,8 millioner passasjerer årlig og flyr til mer enn 40 nasjonale og internasjonale destinasjoner.

«Våre Dash 8-100-fly har vist seg å være ekstremt verdifulle elementer i vår flåte, og vi er nok en gang veldig glade for å jobbe med De Havilland Canada for å forlenge deres levetid,» sa Werner Skaue, Chief Commercial Officer Aircraft i Widere Asset AS. ?Siden 2009, da vi var med på å starte programmet, har vi mottatt det utvidede serviceprogrammet på 20 av våre Dash 8-100-fly. Disse flyene beviser gang på gang at de svarer på våre krevende oppdrag med holdbarhet, pålitelighet og kostnadseffektivitet, spesielt i det harde klimaet i Nord-Skandinavia. Dette programmet er essensielt for å sikre overgangen mellom konvensjonell og ny teknologi og vil sikre fortsatt drift på det norske STOL-nettverket inntil nullutslippsteknologier er tilgjengelige for idriftsettelse.?

«Vårt forbedrede serviceprogram, som tar Dash 8-100 fra 80 000 til 120 000 flysykluser, lar eieren realisere mer av den økonomiske verdien av flyene deres og nå vårt forbedrede serviceprogram PLUSenhetens 160 000 flysykluser gir enda mer verdi, sa han Robert møbler, visepresident for ingeniørfag i De Havilland Canada. «Kombinasjonen av våre to utvidede serviceprogrammer forlenger levetiden til Dash 8-100-enhetene fra 30 til 40 år, som er det dobbelte av enhetens opprinnelige levetid. Dette er utvilsomt først i bransjen, som forsterker De Havilland Canadas lange tradisjon med å bygge fly som tåler tidens tann og tilbyr eksepsjonell verdi til eiere, operatører og lokalsamfunn som er avhengige av tilkoblingen de gir.

Jeg vil gjerne takke teamene hos De Havilland Canada og Widere, vår lanseringskunde, for deres enorme bidrag til utviklingen av disse programmene,” la Mr. Mobilio til.

LES P PLUS er resultatet av flere strukturelle og tekniske analyser ved bruk av test- og utmattelsesdata fra Dash 8-100-fly, samt analyse av gjeldende servicedata fra ESP-programmet. ESP PLUS vil bli lansert med en servicebulletin som kunngjør et nytt tillegg til vedlikeholdsprogrammet. Widere vil innlemme servicebulletinen og tillegget i vedlikeholdsprogrammet og sørge for utskifting av visse strukturelle komponenter og systemer som spesifisert i servicebulletinen.

Et utvidet vedlikeholdsprogram er også tilgjengelig for De Havilland Canada Dash 8-300-flyene.

Om fly i Dash 8-serien

Det originale de Havilland Dash 8-100/200/300-flyet, som ble levert fra 1984 til midten av 1990-tallet, fikk et rykte som et robust og pålitelig turbopropfly. De sikrer eksepsjonell start- og landingsytelse, selv på midlertidige rullebaner, og er ideelle fly for regionale flyselskaper som opererer høyfrekvente kortdistanseruter. Påfølgende Dash 8-fly tilbød operatører forskjellige forbedringer, inkludert Active Noise and Vibration Suppression (ANVS) for jet-lignende komfort.

Familien av originale Dash 8-fly har vokst til å omfatte 37- til 90-seters Dash 8-flymodeller, inkludert den avanserte teknologien Q400 turboprop, som på en kostnadseffektiv måte oppfyller oppdraget til ethvert regionalt flyselskap. Allsidigheten til disse flyene har også gjort det mulig å tilpasse dem til forskjellige formål enn flyselskap, for eksempel: B. Lasteaktiviteter, medisinsk evakuering, bedriftstransport, kalibrering av navigasjonshjelpemidler, opplæring av navigatører, maritim patruljering og brannslukking.

Med mer enn 1300 fly levert, fortsetter Dash 8 turboprops å tilby eksepsjonelle driftskostnader samt fordelene med fellestrekk innen Dash 8-flyfamilien.

for De Havilland Aircraft of Canada Limited

Med over 5000 fly levert er De Havilland Aircraft of Canada Limited (De Havilland Canada) godt etablert over hele verden. Vårt talentfulle team av luftfartsfagfolk streber etter å bygge videre på vårt nesten 100 år lange rykte for fortreffelighet innen innovasjon, produksjon og kundeservice. Flyene våre opererer pålitelig i noen av verdens tøffeste klimaer, og gir viktige forbindelser mellom landlige samfunn og bysentre, og frakter kritisk last og millioner av passasjerer hvert år. Flyene våre deltar også i en rekke spesialoperasjoner, inkludert brannslukking, søk og redning, medisinsk evakuering, rekognosering og kystovervåking. I februar 2022 ble De Havilland Canada driftsmerket for selskaper tidligere kjent som Longview Aviation, Viking Air Ltd, Pacific Sky Training og De Havilland Canada. https://dehavilland.com

De Havilland Canada, Dash 8, Dash 8-100, Dash 8-100/200/300, Dash 8-300, Dash 8-400, ESP, ESPPLUSutvidet serviceprogram og utvidet serviceprogramPLUSer registrerte varemerker for De Havilland Aircraft of Canada Limited.

Foto –https://mma.prnewswire.com/media/1779713/De_Havilland_Aircraft_of_Canada_Industry_First_Extended_Service.jpg

Philip KingDe Havilland Aircraft of Canada Limited, philippa.king@dehavilland.com, +1 416 375 3062

Du kan også være interessert i disse pressemeldingene

12:02

Air Canada avduket i dag sitt redesignede Online Media Center, one-stop shop for journalister, media, innholdsskapere og publikum som leter etter det siste…

11:23

Med overtakelsen av presidentskapet for det kommende G20-toppmøtet, har Indonesia startet en serie møter med Health Task Force (HWG), som fant sted 28.–30. mars 2022 i Yogyakarta, Indonesia. Indonesias G20-presidentskap har som mål å harmonisere…

11:10

Den ærede Helena Jaczek, statssekretær for Federal Economic Development Agency for Sør-Ontario (FedDevOntario), vil komme med en viktig kunngjøring til støtte for turisme i Sør-Ontario. Irek Kusmierczyk, MP for…

11:00

WestJet kunngjorde i dag utnevnelsen av Kirstende Bruijn som Executive Vice President Cargo. DeBruijn vil slutte seg til WestJets ledergruppe senere denne måneden etter en vellykket immigrasjonsprosess….

10:23

De Havilland Aircraft of Canada Limited (?De Havilland Canada?) kunngjorde i dag at Widere Asset AS (?Widere?) i Norge har inngått en avtale om å anvende det utvidede vedlikeholdsprogrammet PLUSS…

10:00

I dag lanserer turistnæringen i Quebec kampanjen «Qubec, mon amour». Med adopterte Qubeciere som snakker lidenskapelig om de spesielle opplevelsene som bor her, har denne kampanjen som mål å fremme lokal stolthet og…

Pressemelding sendt 5. april 2022 kl. 10:23 og formidlet av:

You may also like

Leave a Comment