Home » Bryllupet til Darek og Jola fra «Love Sanatorium» i Sikorów nær Inowrocław. Her er bilder fra feiringen

Bryllupet til Darek og Jola fra «Love Sanatorium» i Sikorów nær Inowrocław. Her er bilder fra feiringen

by Peter Østbye

Dariusz Kosiec fra Norge og Jolanta Kowal fra Inowrocław er allerede gift! Vi har bilder fra seremonien som fant sted i «Jaśminowy Grove» nær Inowrocław.

Bryllupssesongen er i full gang. Fredag ​​28. juli 2023 Jola fra Inowrocław og Dariusz Kosiec, deltakere i programmet «Sanatorium of Love».har inngått ekteskap.

Dariusz og Jola fra «Sanatorium of Love» giftet seg på et registerkontor i Sikorów nær Inowrocław i anlegget «Jaśminowy Gaj».

Jola fanget gjestenes oppmerksomhet med en skreddersydd kjole. Oppmerksomheten ble trukket til nøye utvalgte smykker og et blått strømpebånd – heldigvis. Dariusz så like elegant ut i en smakfull dress og sløyfe. Været var gunstig for elskere, fordi deltakerne i seremonien ble ledsaget av solfylt vær.

Jolanta tok ektemannens etternavn – Kosiec.

De nygifte ga et intervju for TVP. Etter bryllupsseremonien i nærvær av en tjenestemann begynte bryllupsseremonien i «Jaśminowy Grove». Sangen som paret danset sin første dans til var en humørfylt sang med tittelen «Jeg tar deg dit.» Hvitt og rosa tilbehør og blomster ga sjarm til det vakkert dekorerte rommet.

Se nå bilder fra bryllupet til Darek og Jola fra «Sanatorium of Love»:

Sjekk ut galleriet(90 bilder)

Den spesielle gjesten i bryllupet til Darek og Jola, kjent fra Love Sanatoriums, var Anna Przybylskas mor, som ble behandlet i Modrzew Sanatorium i Inowrocław. Krystyna Przybylska ønsket paret oppriktige ønsker. Blant gjestene var deltakere i programmet «Sanatorium of Love»: Ewa, Ula og Aneta.

Etter bryllupet planlegger ikke Dariusz Kosiec å flytte til Polen. Den nygifte mannen jobber i Norge og ønsker å bli i Skandinavia til han blir pensjonist. Jola jobber som jordmor i Inowrocław.

Dariusz Kosiec var en av deltakerne i den 5. utgaven av «Sanatorium of Love»-programmet. Han er 61 år gammel. Han kommer fra Szczecin. Han er for tiden bosatt i Lillestrøm, Norge. Da han skilte seg fra sin kone etter 25 års ekteskap, bestemte han seg for å delta i showet «Sanatorium of Love». Dariusz Kosiec beviste i programmet som ble sendt på TVP 1 at han er en mann med et brennende temperament. – Han er en helt annen person i livet enn på skjermen til «Sanatorium of Love» – ​​sier Jola.

I galleriet presenterer vi bilder fra bryllupet til Darek og Jola fra «Sanatorium of Love»:

>>>>»/>

Bryllupet til Darek og Jola i «Sanatorium of Love» i Sikorów nær Ino…

Det skjer i Polen og i verden – les videre i.pl

You may also like

Leave a Comment