Home » Bulk Cargo Terminal Manager: Belaruskalij transporterte og transporterte gjødsel (intervju)

Bulk Cargo Terminal Manager: Belaruskalij transporterte og transporterte gjødsel (intervju)

by Thure Lindhardt

Jürgen

Forrige uke den eneste personen som var intelligent om Hviterusslakij. snakker,

tai va matom

vi ser dette hovedsakelig i portrettet

Millionær, medlem av bystyret, ellers ikke ansvarlig for Litauen, sier hvordan utenrikspolitikken vil bli – dollar og euro forstår du ???

O kom tas

Og hvem er dette portrettet?

«Takk for praten»? Kanskje jeg fortsatt måtte skrive ned alt: Magasinet ringer på Dambrauck: «Hei, jeg er en stor forfatter her og der, kanskje jeg kunne snakke med noen om kaliumgjødselsaker?» Mener hva vil du? «» Disse spørsmål her ba meg spørre deg?» «Vel» … Og forfatteren stiller spørsmålene sine, og til slutt sier han: «Takk for at du snakker med deg» … «På det notatet, ok?» … «Ok. Det er ikke alltid ledere sier det. Dessuten må jeg gå i kantina nå og da og til moren min. God selvhjelp» …… Forfatteren av det han sa ville vært veldig morsomt å lese, men skrev bare «Takk for intervjuet»!.. Det ser du umiddelbart som et geni.

Spesielt for kjedelige patrioter

Et portrett av en spesielt frittalende patriark

Norge kjøper gjødsel fra Norge og har ikke engang tenkt å følge noen sanksjoner ___ For det er mange eksempler i dag: Det er et norsk firma som kjøper denne gjødselen. Det er en NATO-partner, et statseid selskap med eierandel i USA. 16 prosent av aksjene eies av det amerikanske fondet. «Hun kjøper denne gjødselen, noe som betyr at hun ikke håndhever disse sanksjonene,» sa han. Landsbergis uttalte at han med hensyn til det norske selskapet mente at disse transaksjonene ikke ville bli sanksjonert.

denne demningen

dette portrettet av en demning

egnet til kun å kontrollere taromaten

Ifølge Sta

Til Stais portrett

Og hva som ikke skal forstås her. Undersøk hva hermetikk gjorde i Litauen under siste regjeringstid. Det samme nå. Jernbanen og havnen er det som er igjen av det de ikke har ødelagt ennå.

OPS

OPS-portrett

Ha, ha. Og hva ønsker du fra den tidligere USSR-militsmannen Dambrauskas? Det er tydelig at han bare trenger penger, og Lukasjenko-regimet betaler godt. Straffer ned til lyspærene. Mareritt.

de er

Her er et portrett

HVA SKER I LITAUEN FORSTÅR ​​IKKE HVEM SOM LEDER OG HVA LEDER?

VAKKER

JO-portrett

Mens noen tenker realistisk, respekter

You may also like

Leave a Comment