Home » Carlos Alcaraz fortsetter å spille og holder øye med alle scoringene

Carlos Alcaraz fortsetter å spille og holder øye med alle scoringene

by Erlend Loe

20-åringen, som er satt til å miste ledelsen på verdensrankingen til Novak Djokovic uavhengig av de endelige avgjørelsene på Flushing Meadows, er klar over at veien hans til tittelen virker teoretisk vanskeligere enn serberens. Som han innrømmet, vet han at noen spillere sier at de bare fokuserer på seg selv og kan sjekke den nærmeste motstanderen, men han liker å sjekke resultatene fra morgen til kveld og er klar over hva som skjer på banen.

«Det spiller ingen rolle om det er den øvre eller den nedre halvdelen. Jeg følger alle resultatene, jeg vil vite hva som skjer,» sa Alcaraz.

SE OGSÅ: Linette og Pera fortsetter å spille i US Open-dobbelturneringen

Og selv på årets utgave av konkurransen i New York utvikler ikke situasjonen seg særlig bra for ham. På halvdelen av braketten som Djokovic er inne i, er mange høyt rangerte spillere allerede eliminert, inkludert «Four», det vil si danske Holger Rune, som spilte med nummer fem seedede norske Casper Ruud og greske Stefanos Tsitsipas (nr. 7). ) spiller. Av de farligste rivalene var det bare amerikanere igjen – Taylor Fritz og Frances Tiafoe, den niende og tiende tennisspilleren på ATP-listen.

Russlands Daniil Medvedev er imidlertid fortsatt seedet på Alcaraz-halvdelen med nummer tre, til tross for at han tapte et sett torsdag mot australske Christopher O’Connell, Italias Jannik Sinner (nr. 6), Russlands Andrei Rublev (8) og tyskeren Alexander Zverev tapte. (12).

Spanjolen er klar over omfanget av utfordringen med å gjenta fjorårets suksess, men føler seg også sterk nok til å ta på seg hansken.

«Jeg føler meg veldig bra. Jeg synes jeg spiller bedre og bedre. Jeg hadde en flott kamp med Harris,» sa han.

Briten Dan Evans (nr. 26) vil stå i veien for ham lørdag. Alcaraz vant begge tidligere møte med denne rivalen, inkludert denne sesongen i Barcelona.

«Det kommer til å bli vanskelig. Han er en stor tennisspiller. God serve og volley, bra nettspill…» sa Alcaraz.

KN, PAP

You may also like

Leave a Comment