Home » Casper Ruud slår Alexander Zverev for å nå Miami Open-semifinalen – Reuters

Casper Ruud slår Alexander Zverev for å nå Miami Open-semifinalen – Reuters

by Peter Østbye

Casper Ruud slo Alexander Zverev 6:3, 1:6, 6:3 i semifinalen i Miami Open onsdag og gjorde en vanskelig start på året vanskelig for fjerdeplassen på verdensrankingen.

Nordmannen møter Argentinas overraskelsespakke Francisco Cerundolo for en plass i søndagens finale etter at 23-åringen, som spilte i sitt første ATP Masters-arrangement og er rangert som nr. 103 i verden, nådde de fire siste som Italias Jannik Sinner var. tvunget til å trekke seg på grunn av en blemme på høyre fot da stillingen var 4-1 i første sett.

Cerundolo er Miamis lavest rangerte semifinalist i turneringshistorien, og passerer Sebastien Grosjean, som endte på 74. plass i 1999.

Ruud vil gjøre sin første opptreden i en semifinale på hard court på dette nivået, etter å ha nådd samme nivå på leire på Masters 1000 i Monte Carlo, Madrid og Roma de siste to årene.

For tyskeren Zverev ble imidlertid den tidlige avslutningen i Indian Wells fulgt av nok en skuffelse i Florida.

Ruud, Norges sjette frøplante, deltok i turneringen uten å vinne en kamp i Miami, men fant seg selv mot den inkonsekvente andre frøplanten, som spratt tilbake imponerende fra en skjelven start til slutten av en underholdende kamp på Hard. rockestadion.

Ruud serverte utmerket i første sett, med Zverev som virkelig slet med å få fotfeste og den 24 år gamle tyskeren kom i trøbbel tidlig i andre sett.

Han unngikk imidlertid stort sett en tidlig pause etter å ha tapt på egen serve 15-40, og da Ruud scoret kort tid etterpå, tok toerne i Miami 2018 til slutt en 3-1 ledelse.

Zverev var plutselig i brann og nok et brudd bidro til å sende kampen inn i et avgjørende sett.

Ruud fikk medisinsk behandling på høyrefoten før starten av tredje kamp, ​​men viste ingen bivirkninger da han raskt tok ledelsen 2-0.

Kampen hadde snudd igjen og det var nordmannen som produserte noen sterke vinnere for å sikre seg plassen i fredagens semifinale og la Zverev, som fortsatt venter på sin første tittel i 2022, oppgitt.

Den andre semifinalen avgjøres torsdag når den forsvarende mesteren Herbert Hurkacz tar imot Daniil Medvedev i kvartfinalen. Russeren vil returnere til topplasseringen i verden med en seier. Den spanske sensasjonen Carlos Alcaraz (18) møter serbiske Miomir Kecmanovic i den siste kvartfinalen.

Les de siste IPL 2022-nyhetene, siste nyhetene og liveoppdateringene her.

You may also like

Leave a Comment