Home » Casper Ruud trekker seg fra OL i Tokyo!

Casper Ruud trekker seg fra OL i Tokyo!

by Thure Lindhardt

Den norske topptennisspilleren Casper Ruud har meldt avgang fra OL i Tokyo. Ruud, som ligger på 15. plass på verdensrankingen, har ikke stengt døren for Norges fremtidige deltakelse i de olympiske leker.

Ruud, som har hatt en stor leirbanesesong, skal prøve å representere landet sitt ved OL i Paris i 2024. «Mange lurer på min deltakelse i OL, så her er en oppdatering fra meg,» sa Ruud i en uttalelse på sin Facebook-side.

«Etter French Open var det noen dager med refleksjon, og etter nøye evaluering med laget mitt kom vi til den konklusjonen at det ikke blir noen olympiske leker i Tokyo for meg.

Jeg er fortsatt ganske ung, og jeg tror og håper å kunne konkurrere i andre OL i karrieren min. Jeg vil fokusere på å delta i Paris i 2024. De neste årene skal jeg prøve å ta nye steg slik at jeg kan kjempe om medaljene der.

Jeg ønsker alle norske deltakere lykke til og håper på flotte norske prestasjoner.»

Ruud tapte i tredje runde fra Roland-Garros

Ruud hadde en flott sesong på leire, til tross for at han ikke nådde de senere stadiene av French Open.

Ruud vant alt på Geneva Open og nådde semifinalen tre ganger. Etter å ha slått Denis Shapovalov i Geneva Open-finalen, ønsket Ruud et flott løp på Roland Garros.

I Paris ble Ruud slått av Alejandro Davidovich Fokina da spanjolen vant 7-6 (3) 2-6 7-6 (6) 0-6 7-5. «Jeg tror dette spillet representerer Roland Garros,» sa Davidovich Fokina etter kampen.

«Det var en veldig vanskelig kamp. Han spilte utrolig. I det femte settet kjempet vi hver kamp. Vi ønsket å vinne hver kamp.» [et] avbryte den andre spillerens tjeneste.

Det var med alt [les] Følelser på innsiden [et] med hele mengden som synger navnet vårt, utrolig!»

You may also like

Leave a Comment