Home » Champions League 2022/2023: Lech kjenner alle potensielle rivaler i kvalifiseringen – Nyheter

Champions League 2022/2023: Lech kjenner alle potensielle rivaler i kvalifiseringen – Nyheter

by Gabriel Scott

Kampene til PKO BP Ekstraklasa i sesongen 2022/2023 ble avsluttet lørdag. Lech Poznań ble polske mestere for åttende gang og sikret seg tittelen før sesongslutt.

Matte er ikke plassert

«Kolejorz» skal representere Polen i kvalifiseringsrundene Champions League. For å delta i elitekonkurransen må Poznań-spillere eliminere opptil fire rivaler. Vi kjenner allerede navnene på alle de polske mesternes potensielle rivaler i den første av fire kvalifiseringsrunder.

Poznań har ikke utmerket seg i europeisk konkurranse de siste årene. Til tross for opprykk til Europa League-gruppespillet i 2020/2021, er koeffisienten deres nær 6000 de siste årene. Det vil si stasjonene Maciej Skorża blir ikke satt i trekningen.

Det mangler ikke på sterke konkurrenter

Så hvem kan de møte? Denne gruppen inkluderer lag som har spilt i Champions League-gruppespillet de siste årene som Karabakh Agdam, Malmoe FF, Sheriff Tiraspol og Ferencvaros. Det er også norske Bodo/Glimt, som var avsløringen av den første utgaven av Conference League, hvor han nådde kvartfinalen.

Det finnes imidlertid også teoretisk mye svakere konkurrenter enn «Kolejorz», som The New Saints i Wales, Lincoln Red Imps fra Gibraltar eller irske Shamrock Rovers.

Vi får vite hvem de polske mesterne møter 14. juni. Deretter vil trekningen finne sted for den fasen av konkurransen. De første kampene er for 5./6. Planlagt i juli, med omkamp en uke senere.

Potensielle rivaler til Lech i første runde av Champions League-kvalifiseringen:

Karabakh Agdam (Aserbajdsjan),
Malmö FF (Sverige),
Łudogorets Razgrad (Bulgaria),
Sheriff Tiraspol (Moldova),
CFR Cluj (Romania),
Bodø / Glimt (Norge),
Ferencváros (Ungarn),
NK Maribor (Slovenia),
Slovan Bratislava (Slovakia),
HJK Helsinki (Finland),
The New Saints (Wales),
Dudelange (Luxembourg),
Žalgiris Vilnius (Litauen)
Lincoln Red Imps FC (Gibraltar)
Shamrock Rovers (Irland)

Les også:


/ anbefales

You may also like

Leave a Comment