Home » Chelseas dramatiske situasjon! Kan du glemme tipset?

Chelseas dramatiske situasjon! Kan du glemme tipset?

by Erlend Loe

Chelsea, som startet en bemanningsrevolusjon i løpet av sommeren, sliter med skadesvøpen. En annen i en veldig lang liste over spillere som ikke kan spille er Carney Chukwuemeka, målscoreren i søndagens 3-1-seier over West Ham United i andre runde av den engelske Premier League.

Den 19 år gamle midtbanespilleren pådro seg en venstre kneskade i London-derbyet. Som Chelsea kunngjorde tirsdag, har han allerede blitt operert og «vil nå begynne å bli frisk».

Det er ikke satt noen forventet dato for Chukwuemekas retur til banen, men pausen forventes å vare rundt seks uker.

Dette er nok en av Blues» mange skadede spillere. Spissen Christopher Nkunku, som ble hentet fra RB Leipzig i sommer for rundt 60 millioner euro, var savnet i flere måneder. Franskmannen, Bundesligaens toppscorer forrige sesong (en av to) og ligaens beste spiller de siste årene, bør være en enorm Chelsea-stjerne.

SE OGSÅ: En interessant overgang til PKO BP Ekstraklasa. Representant for Norge i Pogoń Szczecin

London-siden vil også bli svekket de kommende ukene med fraværet av bakspilleren Reece James, som nylig ble utnevnt til lagkaptein. Den engelske landslagsspilleren pådro seg en hamstringskade.

«Det er et trist øyeblikk. Han er kapteinen vår, han var så spent på å være i rollen, full av energi…» innrømmet Blues-manager Mauricio Pochettino nylig.

I juli pådro den franske forsvarsspilleren Wesley Fofana, som ble signert fra Leicester City for rundt 70 millioner pund pluss bonuser, en svært alvorlig kneskade som gjorde at han ble satt på sidelinjen i mange måneder.

Siden desember 2022 har den albanske fotballens største stjerne – Armando Broja – ikke kunnet spille av lignende grunn.

Frankrikes forsvarsspiller Benoit Badiashile, som ble signert fra AS Monaco for rundt 37 millioner euro i januar, forventes å komme tilbake til fotballen snart.

KN, PAP

PolsatSport.pl for Android- og iOS-telefoner!

Den siste informasjonen og nyhetene uansett hvor du er.

You may also like

Leave a Comment