Home » Cinkciarz.pl introduserer en ny betalingsmetode

Cinkciarz.pl introduserer en ny betalingsmetode

by Connie Nielsen

Cinkciarz.pl tilbyr sine brukere den mest populære mobilbetalingsmetoden i Norge – Vipps. Takket være den kan du blant annet veksle valuta og gjøre pengeoverføringer.

En ny portefølje av betalingsmetoder på Cinkciarz.pl er Norsk Vipps-løsning. Selv om denne tjenesten ikke er godt kjent i Polen, kan den være interessant stenger opphold for turister arbeid i Norgeog.

Søk: Visa og Vipps jobber sammen for å få fart på spredningen av mobilbetalinger i Europa

Det er nok å bruke den nye betalingsmetoden på Cinkciarz.pl Installer Vipps-applikasjonen på smarttelefonen din og koble betalingskortet til kontoen.

Vipps den mest populære mobilbetalingsmetoden i Norge. Cinkciarz.pl-brukere har lov til å gjøre dette for å utføre valutavekslingstransaksjoner, overføre penger eller finansiere valutakontoen din på portalen. Vipps er utviklet av den norske banken DNB, men kan brukes av kunder i alle banker her i landet.

Takket være den konstante utvidelsen av porteføljen av betalingsmåter Cinkciarz.pl portalbrukere er nå tilgjengelige inkl. Fintech Wallet, BLIK, Google Pay og Apple Pay, PayPal, kort (Visa, Mastercard, Diners Club og andre), tradisjonelle bankoverføringer og nettoverføringer Pay-By-Link, Trustly, Klarna (Sofort), Visa Checkout, Skrill , Rapid Transfer, Vipps, EPS og iDEAL.

Søk: Cinkciarz.pl forfører Apple-brukere og har en flott applikasjon for dem

Søk: Apple Pay er tilgjengelig for Cinkciarz.pl-kortbrukere med flere valutaer

Bildekreditt: Shutterstock

Tekstkilde: Cinkciarz.pl

You may also like

Leave a Comment