Home » Clash Mini: hva er det, hvordan spiller du det akkurat nå … Alt du trenger å vite

Clash Mini: hva er det, hvordan spiller du det akkurat nå … Alt du trenger å vite

by Thure Lindhardt

Hva er Clash Mini?

Clash mini er ett av tre nye spill i Clash of Clans-universet som den suksessrike mobilspillutvikleren Supercell har annonsert i 2021. Den følger den enormt populære Clash Royale-suksessen på smarttelefoner og fanger den vanvittige atmosfæren, designet og mange enheter med et helt annet spill. Mens Clash Royale spilles i sanntid ved å legge ut kort på slagmarken, spilles Clash Mini turbasert, lik Teamfight Tactics: du plasserer enheter fra kortstokken din på sjakkbrettet for å materialisere terrenget med de tilgjengelige mana-poengene, og forlater dem deretter Du dem og se dem kjempe. I neste runde kan du lande nye enheter, som også kan kombineres for å bli sterkere. I Clash Mini, akkurat som i Clash Royale, går enhetene dine opp i nivå totalt sett når du går opp i nivå i butikken. Clash Mini tilbyr forskjellige spillmoduser og et konkurransedyktig rangeringssystem med planlagte e-sportsturneringer.

Hvordan kommer jeg videre i Clash Mini?

Fremgang i Clash Mini krever mye strategi og kunnskap, spesielt for å komme godt i gang med spillet, for de første timene er faktisk avgjørende, da du må velge en helt rett i begynnelsen, etter opplæringen. Viktigst av alt, ikke gå på eventyret uten å dykke ned i våre 5 tips før du begynner! For å komme videre i Clash Mini, fokuser på Fullfør daglige oppdrag og spill i de forskjellige modusene: Rumble, en slags miniturneringsmodus der du møter flere spillere, eller duell der du møter en enkelt spiller. Poenggevinsten er åpenbart bedre i rumble/turneringsmodus enn i duellmodus. Du må også optimalisere bruken av tokens, som er avgjørende for å komme videre slik de er for. nødvendig er spill i rangerte spill som vil bringe deg videre på ledertavlen ! For å vinne er det ingen hemmelighet: tren, lær og distribuer de beste heltene og miniene som er oppført på vår Clash mini-poengoversikt.

Hvordan laster jeg ned Clash Mini?

For øyeblikket, for å laste ned Clash Mini gratis fra Frankrike, må du utføre operasjoner for å få det til å se ut som om Android- eller Apple-smarttelefonen din er i et annet land der spillet allerede er tilgjengelig. Faktisk kan du for øyeblikket ikke laste ned Clash Mini direkte fra Apple App Store og den franske Google Play Store. For å laste ned Clash Mini gratis og spille nå og være foran vennene dine som ikke vil spille det før det er utgitt, følg guiden vår for hvordan du laster ned Clash Mini, det nye spillet fra skaperne av Clash Royale og Brawl Stars på iOS og Android fra nå av.

I hvilke land er Clash Mini tilgjengelig for øyeblikket?

Clash Mini er kun offisielt utgitt i Finland, Danmark, Norge, Island, Sverige, Canada og Singapore i skrivende stund, januar 2022. For å spille siden Frankrike nå er det viktig å utføre visse manipulasjoner og å følge en veiledning som forklarer hvordan du laster ned Clash Mini, det nye spillet fra skaperne av Clash Royale og Brawl Stars på iOS og Android.

Hvordan får jeg gratis tokens?

For å spille i den rangerte modusen til Clash Mini trenger du tokens, som du kan få gratis på flere måter: – 5 gratis tokens per offisiell dag, som ganske enkelt samles inn – 5 tokens som kjøpes med mynter spillene (150 gullbrikker pr. enhet) – 5 tokens å kjøpe med edelstener. Det er mulig å ha flere tokens hver dag å spille på ledertavlen og dermed få belønninger ved å kjøpe Clash Mini Pass, som koster 10 euro men gir deg mye mer belønning når du spiller og vinner spill.

You may also like

Leave a Comment