Home » Cloud Gaming er nå lansert på Xbox

Cloud Gaming er nå lansert på Xbox

by Thure Lindhardt

Denne uken begynte Microsoft å rulle ut skyspill for Xbox Series X og S og Xbox One. Tjenesten vil først være tilgjengelig i Norge og 24 andre land og krever et aktivt Game Pass Ultimate-abonnement for å bruke den.

rulle av

På nettsiden skrev Xbox-teamet at de er gjennomvåte i aksjon etter en spennende uke med feiring av Xbox 20-årsjubileum, men de har flere nyheter å dele siden det er enda et skritt mot målet om å få flere til å gjøre spill tilgjengelig uansett hvor de er. er og hvordan de vil spille.

Nyheten er at Xbox Cloud Gaming endelig er tilgjengelig i beta på Xbox-konsoller, både nåværende generasjon og Xbox One. Dette betyr at hele samlingen i Game Pass kan spilles direkte fra skyen hvis du abonnerer på Game Pass Ultimate. Tjenesten vil i utgangspunktet være tilgjengelig for en utvalgt gruppe brukere i støttede regioner, mens den gradvis blir tilgjengelig for flere personer i løpet av de kommende ukene.

Vil du spare plass eller prøve ut tilbud?

Tjenesten tilbyr fordeler i form av å spare plass på konsollen din og enkel tilgang til spill og demoer som du ikke lenger trenger å laste ned. Det er definitivt nyttig å ha muligheten til å prøve et spill før du bestemmer deg for å tildele dusinvis av gigabyte til lokal lagring.

De som fortsatt sitter fast med den forrige generasjonen av Xbox, enten det er valgfritt eller på grunn av mangel på spillkonsoller og andre elektroniske produkter, kan dra nytte av den nye tjenesten til å streame spill som i hovedsak er begrenset til den nye generasjonen. Eksempler på følgende spill er Recompile, The Medium og The Riftbreaker.

Microsoft Flight Simulator vil også bli lagt til listen tidlig i 2022.

Travel uke hos Microsoft

I andre Xbox-nyheter denne uken fikk Microsoft flerspillerdelen av Halo Infinite ut av det blå og gjorde den bakoverkompatibel med 76 andre spill. Disse inkluderer Max Payne, Skate 2 og Star Wars Jedi Knight II-spill.

You may also like

Leave a Comment