Home » Codemasters «største, mest ambisiøse spill på over et tiår» under utvikling på DIRT 5 Dev

Codemasters «største, mest ambisiøse spill på over et tiår» under utvikling på DIRT 5 Dev

by Thure Lindhardt
DIRT 5 PS5 PS4

Da Evolution Studios stengte etter den begivenhetsrike DriveClub-exiten, gikk Codemasters inn og ansatte de fleste av de ansatte. Det er tydelig at ikke alle havnet i det som nå er Codemasters Cheshire, men det er trygt å si at mange talenter kom fra evolusjon laget. Så langt har Onrush og DIRT 5 dukket opp fra studioet – to animerte offroad-arkaderacere som snakker mer enn ett ord om MotorStorm. Uansett, etter at teamet rullet ut neste generasjon og PlayStation 5 med dette siste spillet, virker det som om de jobber med noe større.

Et stillingsannonse oppdaget av Exputer betyr at teamet rekrutterer til sitt neste prosjekt, og språket som brukes antyder at det er en stor pistol. Utviklingsdirektør-rollen vil være ansvarlig for produksjonen av dette nye spillet, som har blitt beskrevet som «det mest ambisiøse og beste spillet Codemasters har utviklet på over et tiår».

Det er en stor tale, og vi er ganske spente på den. Utvikleren kom inn i Arcade Experiences, et område som stort sett har blitt forlatt i disse dager, så vi håper på noe i den retning. Som sagt kan det være hva som helst på dette tidspunktet. Med morselskapet EA i ryggen er ressursene absolutt der. Det vil ta litt tid før vi ser hva dette spillet er, men Codies» mest ambisiøse spill på 10 år er en dristig uttalelse, så vi gleder oss til å høre mer.

Hva vil du se fra produsentene av DIRT 5? Diskuter i kommentarfeltet nedenfor.

45seconds er et nytt medium, ikke nøl med å dele artikkelen vår på sosiale nettverk for å gi oss et solid løft. 🙂

You may also like

Leave a Comment