Home » Columbia presenterer Titanium 2023-kolleksjonen

Columbia presenterer Titanium 2023-kolleksjonen

by Peter Østbye

Titanium-kolleksjonen er klær for erfarne fjellelskere. Sterke og pustende materialer, innovative teknologier, god passform for bevegelsesfrihet og praktiske løsninger sørger for at jakker, sweatshirts og bukser med Columbia Titanium-logoen ikke vil svikte deg på fjellruter.


28. mars 2023

Inspirasjonen til Titanium-kolleksjonen var erfaringene Columbia Sportswear fikk under vinter-OL 2014 i Sotsji. Deretter deltok representanter for USA, Canada og Russland i freestyle-skikonkurransen i kostymer fra amerikanske merker. Siden den gang har samlingen jevnlig blitt utvidet og testet under de tøffeste og tøffeste forholdene – med legendariske president Ma Boyles ord: «Det er perfekt. Nå gjør vi det bedre.»

Nøkkelprodukter fra Titanium 2023-kolleksjonen:

Columbia Mazama Trail™-skallColumbia Mazama Trail™-skall Det er den perfekte jakken for en fjelltur. Den er laget av fleksibel nylon og er utstyrt med Omni-Tech 3D-membranen, som gjør den vanntett og svært pustende. I tillegg har den fullt tapede sømmer, en justerbar hette, en glidelås dekket med et vanntett polyuretan PU-belegg og praktiske ventilasjonshull under armene. De justerbare ermene og justeringen nederst gjør at du kan tilpasse jakken til figuren din. Jakken er produsert uten bruk av PFC. Modellen er tilgjengelig som dame- og herreversjon. Pris: PLN 999,99.

Titan Pass™ Irico langermet skjorte

Titan Pass™ Irico langermet skjorte er en teknisk skjorte fra Columbia Titanium-kolleksjonen designet for aktiviteter i høye temperaturer. Den er ekstremt lett, laget av pustende materiale og har Omni-Freeze Zero™-teknologi som bokstavelig talt konverterer varme til kulde. Takket være spesielle blå ringer begynner materialet å avkjøles når det blir varmt. Omni-Wick™-teknologien er ansvarlig for rask fordampning av svette. Skjorten har også ventilasjonshull på baksiden. En annen fordel er at stoffet beholder og nøytraliserer den ubehagelige lukten av svette, slik at du føler deg frisk og komfortabel lenger. Skjorten har klaffer for å feste oppbrettede ermer og en sikker glidelåslomme. Den er tilgjengelig i dame- og herreversjoner for PLN 449,99.

Columbia Titan Pass™ 2.0 II fleece

Fleecegenser Columbia Titan Pass™ 2.0 II fleece Perfekt til sommeren, slitt Brukes alene på kalde kvelder, men også i overgangsperioden, under regnfrakk og som isolerende lag om vinteren. Den er laget av slitesterkt Polartec® 200 fleecemateriale, som holder veldig godt på varmen og ikke begrenser bevegelsesfriheten takket være Active Fit-snittet. Materialet føles behagelig og transporterer godt bort fuktighet takket være Omni-Wick™-teknologien. Genseren har elastiske mansjetter, justerbar kant og er justerbar Utstyrt med to hoftelommer og en på brystet – alle festet med glidelås. Tilgjengelig i dame- og herreversjon. Pris: PLN 449,99.

Columbia Titan Pass Pants

Columbia Titan Pass Pants De vil være nyttige på turistturer – til fjells, camping og besøk i sjarmerende byer. De er laget av et materiale ved hjelp av to teknologier. En av disse er Omni-Shield™, som beskytter mot rask fukting og smuss. Omni-Shade™ blokkerer derimot de fleste skadelige UV-strålene slik at du kan nyte tiden i solen lenger. Det aktive kuttet gir ikke bare full bevegelsesfrihet, men sikrer også en veldig god passform. To håndlommer og en på låret lar deg ha de viktigste tingene for hånden. Den elastiske linningen og midjejusteringen med integrert belte garanterer en enda bedre passform passe til figuren. Modellen er tilgjengelig i dame- og herreversjoner for PLN 449,99.

Columbia W Titan Pass™ Ice kortermet t-skjorte

Columbia W Titan Pass™ Ice kortermet t-skjorte er en teknisk dame-t-skjorte laget av lett polyestermateriale. Takket være Omni-Wick™-systemet er det svært pustende og transporterer fuktighet bort fra kroppsoverflaten. Materialet nøytraliserer den ubehagelige lukten av svette og sikrer dermed en følelse av friskhet lenger. Den andre teknologien som brukes – Omni-Freeze Zero Ice™ – kjøler ned kroppen og øker følelsen av komfort selv på de varmeste dagene. T-skjorten er tilgjengelig i forskjellige farger for PLN 219,99.

Titanium SS23-kolleksjonen er tilgjengelig blant annet: i stasjonære butikker: Columbia i Zakopane og Wroclaw, Sportano, Alpin Sport, Trekker Sport og online: A4A.pl, sklep-columbia.pl, 8a.pl, sportano.pl

/pressemelding/

You may also like

Leave a Comment