Home » CrossChem samler inn et norsk tilskudd til et prosjekt verdt nesten en halv million euro

CrossChem samler inn et norsk tilskudd til et prosjekt verdt nesten en halv million euro

by Gunnar Garfors

Det latviske selskapet CrossChem har mottatt mer enn 223 000 euro i norske tilskudd (Norges stipend) i programmet «Økonomi og innovasjon» for prosjektet «Introduksjon av nye produkter i produksjon SIA» CrossChem «». Det totale beløpet for prosjektet når nesten en halv million – 495 859 euro. Pengene som samles inn vil bli brukt til å lansere det nye produktet «AdBlue® EVO» i produksjon, kunngjør selskapet.

Innholdet fortsetter etter visning

reklame

«Det norske finansieringsinstrumentet vil gjøre det mulig for CrossChem å sette opp et laboratorium for produksjon av AdBlue® EVO samt kjøpe siste generasjon produksjonsprosessutstyr. Implementeringen av AdBlue® EVO-prosjektet er nok et skritt mot «fremtidens kvalitet» som vi streber etter som selskap,» sa Richard Anderson, administrerende direktør i CrossChem.

«Med støtte fra det norske tilskuddet vil enda et anlegg i Latvia moderniseres ved å lansere et nytt grønt innovasjonsprodukt som vil bidra til å redusere mengden nitrogenoksider i bileksos. Det er verdsatt at dette prosjektet vil bli implementert i samarbeid med det norske selskapet Produkt for å utveksle deres erfaringer og sammen se etter de beste løsningene for produksjon og testing av et nytt produkt i Latvia, sier Jānis Ločmelis, direktør for LIAA-avdelingen for Norske finansielle mekanismer .

You may also like

Leave a Comment