Home » cybertrucken vil ikke bruke den gigantiske vindusviskeren på prototypen

cybertrucken vil ikke bruke den gigantiske vindusviskeren på prototypen

by Thure Lindhardt

En ny Tesla Cybertruck ble filmet på testbanen ved Fremont-anlegget. Lagt ut på YouTube av «Chile Al100», ble de første rundene med Cybertruck registrert av en drone på selskapets testbane.

Bildekreditt: Chile Al100 / YouTube

Produksjonen av Tesla Cybertruck har blitt forsinket, men selskapet er opptatt med å utvide den helelektriske pickupen. Mens Tesla Cybertruck forventes å gå i produksjon i slutten av neste år, tester selskapet på testbanen på Fremont-anlegget, som en ny video tatt opp av en drone viser.

På de første bildene av prototypen ble internettbrukere hovedsakelig overrasket over det enorme viskerbladet. Denne var forventet så stor siden frontruten er enorm til syvende og sist vil ikke dette være alternativet Tesla velger for produksjonsmodellen. Faktisk, ifølge Elon Musk, forårsaket vindusviskeren mange problemer. Ifølge administrerende direktør vil den beste måten å rengjøre frontruten på være å sette den på plass en andre visker i bagasjerommet foran på kjøretøyet. Selv om dette er den ideelle løsningen, ville det være for komplisert å implementere.

Tesla kan erstatte vindusviskere med lasere

Elon Musk svarte på Twitter på brukere som var bekymret for å ha en så stor visker på frontruten. Ifølge ham vil den gigantiske viskeren som er sett i videoen ikke være til stede på den endelige modellen av cybertrucken.

Om Cybertruckens vindusvisker er en standard vippevisker eller om den er en «Elektromagnetisk visker» som beveger seg fra side til side. Teslas originale patent for sistnevnte beskriver at den kan sprette over panseret når den ikke er i bruk, men det ser ikke ut til å være tilfelle med denne prototypen.

Det er også mulig Elon Musk kan velge en ny laserteknologi som ble patentert i 2019, men det ville vært ganske utrolig om bilprodusenten droppet tradisjonelle vindusviskere. Konsernsjefen håpet også å kunne fjerne sidespeilene, men loven pålegger Tesla å markedsføre sine kjøretøy med speil. Disse kunne vært erstattet av kameraer fra Samsung, som nå er blitt Teslas hovedleverandør.

You may also like

Leave a Comment