Home » Czestochowa. Independence Day med de døde. Slik feiret hvalrosser uavhengighetsdagen. Se bildene

Czestochowa. Independence Day med de døde. Slik feiret hvalrosser uavhengighetsdagen. Se bildene

by Gunnar Garfors

Du kan vise din patriotisme på mange måter. Beboere over hele landet deltar ikke bare i offisielle seremonier eller marsjer. Det er organiserte løyper, militærshow og…flott svømming! Slik skal den nasjonale uavhengighetsdagen 2022 feires i Częstochowa. Se på bildene!

Czestochowa er en gruppe raringer som deler en lidenskap for isbad. Så laget bestemte seg for å feire den nasjonale uavhengighetsdagen på en ganske uvanlig måte – ved å dykke i vannet! Selv om det er november, har de ikke noe imot det kalde vannet! Det er bare et skue. Se bilder i vårt galleri.

Czestochowa. Independence Day med de døde. ja hvalross…

Husk at svømming består av kort nedsenking i vann ved lave temperaturer, vanligvis under 5 grader Celsius. Svømming er en form for rekreasjon som praktiseres i en innsjø, elv eller hav.

DETTE ER SLIK FEIRINGER AV UAVHENGIGHETSDAG I SLESIA. SE FILMEN!

Vanligvis varer svømmingen fra høst til vår, og sesongen starter i november. Den bruker effekten av kulde, som kan ha en positiv effekt på kropp og sinn.

Regelmessig eksponering for kalde temperaturer kan forbedre ditt generelle velvære. Imidlertid kan ikke alle utøve denne sporten. Det er helsekontraindikasjoner for personer som ikke bør bruke denne formen for rekreasjon. En kontraindikasjon kan være en sykdom, men også bruk av visse medisiner.

Bilder med tillatelse av Marek Tęcza

Det skjer i Polen og i verden – les videre i.pl

reklamemateriell for partnere

You may also like

Leave a Comment