Home » Dacia Duster som bobil? Merket kunngjør et samarbeid med Roof Top Festival | kjent fransk.pl

Dacia Duster som bobil? Merket kunngjør et samarbeid med Roof Top Festival | kjent fransk.pl

by Catherine Monroe

Dacia Duster kan være en veldig god bobil, akkurat som Jogger. Tilbehøret som tilbys av merket kan hjelpe med dette.

Med Jogger, Duster og Sandero Stepway tilbyr Dacia kjøretøy for eventyr og utendørsaktiviteter. Fra 1. mars ble utvalget utvidet til å inkludere Extreme-utstyrslinjen, som er standard på Sandero Stepway og Jogger med Extended Grip System, som du også kan komme deg ut av vanskelig terreng med. Samtidig følger en helt ny serie med Dacia InNature-tilbehør kunder i deres utendørsaktiviteter, med Sleep Pack for å forvandle joggeren til et soverom. Og det er ikke over ennå!

Dacia France blir i friluftsverdenen og kunngjør sitt partnerskap med Roof Top Tent Festival, en årlig begivenhet som samler et fellesskap av friluftsentusiaster og takteltentusiaster. Inspirert av den tyske festivalen Dachzeltnomaden, ble 2021-festivalen initiert av Jeff Bloyet, en frivillig brannmann som kom tilbake fra en 3-måneders biltur i Norge med denne typen overnatting på Sandero Stepway.

Montering av teltet på bilen krever ikke kjøp av et spesielt kjøretøyu, som en varebil eller bobil. Blant andre fordeler unngår takteltet trafikk- eller parkeringsrestriksjoner, letter tilgangen til naturområder samtidig som drivstofforbruket reduseres. Når den er brettet, ser den ut som en takboks. Utfoldet gir den komfortabel, værbestandig innkvartering. En måte å reise på som lar deg fokusere på det som betyr mest.

Roof Top Tent Festival arrangeres i Huriel, Allier (03) fra 14. til 17. september.. Mer enn 30 utstillere vil være tilstede på arrangementet. Som offisiell partner vil Dacia være til stede i samarbeid med Dacia Camper, en mobil struktur fullt utstyrt for å presentere Dacia-serien og universet. En natts bivuakk vil finne sted rundt åtte kjøretøy fra Dacia-serien, utstyrt med et taktelt. Besøkende har mulighet til å oppleve å kjøre en 4×4 Duster-bil. En instruktør er til stede under denne øvelsen.

«Vi er glade for å bli assosiert med Roof Top Tent Festival, et arrangement som deler Dacias verdier om eventyr, oppdagelse og natur. Vi er overbevist om at egenskapene til våre robuste og rimelige kjøretøy, samt nivået på utstyret deres, passer perfekt til brukere av taktelt. De modulære takbøylene, tilgjengelig for Sandero Stepway, Jogger og Duster, lar deg konfigurere taket på få minutter for å romme et telt eller annet utstyr som bæres av tverrstenger,” sa Sylvain Coursimault – France Dacia Marketing Director

«Sammen med festivalteamet er vi glade for at Dacia France har bestemt seg for å bli en offisiell partner for arrangementet vårt. Denne assosiasjonen er nesten åpenbar, fordi bil- og takteltmerket dyrker ideen om det essensielle kombinert med nytelse. Selv kjører jeg en Dacia Sandero Stepway med taktelt: denne kombinasjonen lar meg reise med det essensielle uten å gå på akkord med komfort og kvalitet!» – legger Jeff Bloyet til – arrangør av Takteltfestivalen.

Kilde: Dacia

Abonner på vårt nyhetsbrev!

galleri

0
0
Stemmer

varevurdering

You may also like

Leave a Comment