Home » Dagbok for overgangsvindu (16/01): Roberto Martinez sitt navn har sirkulert i Everton

Dagbok for overgangsvindu (16/01): Roberto Martinez sitt navn har sirkulert i Everton

by Erlend Loe

Infotråden:

– 21:25: Det er det Sky Sports hevder Robert Martinez var Everton-ledelsens plan A i fjor sommer før han tok igjen Rafael Benitez, som nettopp har fått sparken. Det gjenstår å se om Devils-treneren blir oppsøkt igjen i løpet av de kommende dagene…

– 19.30: Også sitert i Tottenham, Adam Traore (Wolverhampton) vil også være i kontakt med FC Barcelona som ser etter en erstatter for Ousmane Dembélé, som var uten kontrakt i juni. Den spanske vingen, trent i…Barcelona, ​​ville koste rundt 20 millioner euro.

– 18.30: Ifølge L’Equipe setter Atlético Madrid stor pris på profilen til reinildo, Lille venstreback som går uten kontrakt i juni. Porto er også på ballen.

– 17:30: Layvin Kurzawa kunne forlate PSG for Chelsea, hvor Chilwell er skadet til slutten av sesongen, ifølge RMC Sport.

– 16:50: Gå tilbake til Premier League for Diego Costa ? Mens han sa opp kontrakten sin i Atlético Mineiro, annonserte brasilianske medier Goal at spissen kunne returnere til Europa. Hvis han har noen føringer i Spania, sies den tidligere Chelsea-spissen å være i samtaler med Arsenal om comebacket i London denne vinteren.

– 16:30: Offisiell i mindre enn en time, Evertons sparking av Rafa Benitez har allerede fått engelsk presse til å nevne navn for å erstatte ham. Det fra Wayne Rooney (nåværende Derby County-sjef) topper listen. Fra Lampard og Nuno Espírito Santo er også sitert av flere medier. Til slutt, Robert Martinez vil også være en mulighet. Som en påminnelse har den nåværende Red Devils-manageren spilt gjennom Everton i tre sesonger. Våre kolleger i Daily Mirror forklarer imidlertid at utsiktene til verdenscupen på slutten av året avkjøler denne banen.

– 16:20: Adam Traore (Wolverhampton) ville vært veldig nær Tottenham. Den spanske landslagsspilleren kan bli med London på et lån med opsjon på kjøp.

– 16.00: Rafael Benitez ble akkurat sparket av Everton! Nederlaget denne lørdagen i Norwich var selvsagt ett for mye.

– 15.45: PSG blokkert Navas. Ifølge RMC ville Newcastle ha prøvd en tilnærming for å tilby tjenestene til den tidligere Real Madrid-keeperen i vinter. Men ifølge franske medier ville hovedstadsklubben ha stengt døren for enhver avgang fra spilleren sin, som deler posisjonen med den beste fotballspilleren i EM. Giunluigi Donnarumma..

– 15:30: Paulo Dybala Uenighet med Juventus om kontraktsforlengelsen deres? Mye har skjedd, jeg vil helst ikke snakke om det, sa den argentinske spissen etter scoringen lørdag. Ifølge den italienske journalisten Fabrizio Romano virker den verbale avtalen som ble oppnådd mellom spissen og klubben hans i oktober ikke lenger relevant. Juve har utsatt signeringen av denne nye avtalen, noe som gjør Dybala frustrert. Et lykketreff for andre europeiske tenorer?

– 14.50: Eliaquim Mangala vil signere i Saint-Etienne. Den tidligere Liege-spilleren kommer til klubben fra Stéphane, ifølge 90 Football. Forsvarsspilleren har vært på fri overgang siden han forlot Valencia.

– 14.40: Haaland forårsaker tvist. Nordmannen kommenterte fredag ​​at klubben hans «press for å ta beslutninger». Dortmunds sportsdirektør Michael Zorc reagerte. «Jeg forventet ikke disse uttalelsene fra Haaland. Det overrasket oss litt… Det er ingen deadline, vi har ikke snakket om det ennå.»

– 14:30: perisisk i Chelsea? Ifølge Sunday Mirrors er Blues opptatt av å signere den tidligere Brugge-spilleren. Inter ville ikke være imot et salg da kontrakten hans utløper ved slutten av sesongen.

– 14:20: Ny signering hos Sampdoria. Club of Genoa har formalisert ankomsten Giangiacomo Magnani. Midtforsvareren kommer på lån fra Hellas Verona.

– 13.00: Real Madrid slipper løs Haland. Ifølge Mundo Deportivo er Madrid-klubben fokusert på Madrids mulige ankomst mbappe og ville ikke stille opp med den norske stjernen, etterfulgt av Barça. Manchester City er også interessert, det samme er Dortmund, som ønsker å beholde sin spiss en sesong til.

– 12.17: Under ønsker å bli hos OM. Spilleren, på lån fra Roma i Ligue 1, ble invitert til settet til Téléfoot søndag morgen. Han gjentok ønsket om å bli i Marseille-klubben. «Jeg er stolt over å være i Marseille. Jeg vil gi denne klubben tilbake plassen den fortjener.». For å beholde det, klubben av Jorge Sampaoli vil måtte utøve kjøpsopsjonen beregnet til 8,4 millioner euro.

– 11:28: God slutt for Sergei Robert ? Ifølge Sport kan den allsidige spanjolen endelig forlenge kontrakten sin i Catalonia etter hektiske forhandlinger.

– 11:25: Den setter seg fast Ikke korrekt. Ifølge Mirror ville ikke Liverpool godta egypterens vilkår for å forlenge leiekontrakten hans, som utløper i juni 2023. Spissen ville be om €400.000 i uken.

– 10.45: Ousmane Dembele kan forlate. I følge Gerhard Moreno, spansk journalist, Barça ønsker å kvitte seg med franskmannen i vinter. Laporta ville også ha trukket sitt forlengelsestilbud og senket spissens frigjøringsklausul.

– 09:45: retning Madrid for Christensen ? På slutten av kontrakten med Chelsea er forsvarsspilleren av stor interesse Diego Simeon Å bli med på colchoneros gratis neste sommer, ifølge spansk presse.

– 09:44: Chelsea vil ha Adam Traore. Ikke overbevisende i Wolverhampton, klubben Dendoncker ville være villig til å selge spissen sin. Til hvilken pris? 24 millioner euro ifølge Marca. Chelsea ville vært ute og reist denne vinteren, det samme ville Liverpool og Tottenham.

– 9h42: Youri Tielemans, på Reals radar? Ifølge opplysninger fra Fichajes.net, plukket opp av den meget seriøse Marca, tenker Merengue-ledelsen på post-Kroos. Ifølge spanske medier er klubben fra Høflig og fare håper djevelen ikke forlenger kontrakten hans med Leicester, som går ut i juni 2023. Det gleder tidligere Anderlecht Carlo Ancelotti som så ham på jobb i løpet av sin tid i Premier League og ville se Devils No. 8 ta plassen til Kroos, som fyller 33 år i 2023. Den tidligere Monegasse er også interessant for Arsenal.

– 9.40: Manuel Neuer bør forlenges i FC Bayern. I kommentarer fra Sport 1 vil den tyske veteranen, som er under kontrakt ut 2023, fortsette eventyret. «FC Bayern er en ekstraordinær klubb. Vi har skrevet historie siden jeg har vært her, og jeg vil fortsette å gjøre det.»

– 09:35: Den tidligere seresianeren Abdel Al Badaoui utlånt til Waasland-Beveren. Mer informasjon her.

– 09:30: økning i markedsverdi på gomez, avskrivning for Diskant og… Ait El Hajj. Mer informasjon her.

You may also like

Leave a Comment