Home » Dagbok til den opprørske husmoren

Dagbok til den opprørske husmoren

by Thure LindhardtHei kjære dagbok,

Denne uken skal jeg jobbe med nøkkelord og forklare hva jeg forbinder disse ordene med. Som et forsøk. Å gjøre noe på samme måte om og om igjen blir kjedelig på et tidspunkt, og en person ser ut til å måtte fornye seg fra tid til annen. Hvorfor er et mysterium for meg, men vel, det er ikke poenget. Så, nøkkelord og jeg starter:

Hannemahuis

Gikk på High Skies-utstillingen. Vakker!!! Den eneste ulempen var at et par gikk rundt og snakket høyt hele tiden, spesielt kvinnen kunne ikke få nok av sin egen stemme. Se på denne himmelen Dette er Amsterdam, jeg vet det. Se på den lille båten der borte. Å, nok en vakker himmel. Den stille jenta, vakker. Og slik fortsetter det. Hadde en tendens til å skrike, men holdt meg selvfølgelig tilbake.

Latter

Jeg må fortsatt le når jeg tenker på en anekdote som vennen Ms søster en gang fortalte: «Kjærlighetslivet vårt er under gjennomsnittet. Jeg legger meg alltid tidligere og så fortsetter han å leke i timevis. Jeg sa her om dagen at jeg vil at han skal vise litt initiativ og bryte ut av kampene. I går kveld – jeg var allerede i seng – fikk jeg en app. Jeg sovnet nesten. Vil du ha? spurte han.

Begge halvdelene

Onkel H. var der nylig. Onkel H. er vaksinasjonsfagarbeider, nabo Annie nøler. «Du vet ikke hva som er inni,» sa hun.

«Jesus mann,» sa onkel H. «Det vet du ikke om en gjennomsnittlig kjøttkake heller. I tillegg: Halve verden er tatovert og sprayet med blekk og den andre halvparten svelger og fnyser helt søvnig, hva snakker vi om?

Død

Hahaha, nå flytter Shell til Unilever og England. Det samme England som var på randen av kollaps hvis det hadde frekkheten til å forlate EU. «Og når du tenker på at du sa den gangen: Storbritannias uttreden av EU er en fordel, nå kommer selskaper til oss,» sa Man. «Det motsatte er sant: du må bare få det fra vennene dine. Begge er tradisjonelle nederlandske selskaper, men de er de første som går av det synkende skipet.

«Vel,» sa jeg og så for meg Titanic.

nevø

Min eldste fetter i Surinam er død. Hvil i fred Dennis. Jeg håper du har det bra der oppe med bestemor og bestefar og våre andre slektninger som allerede er der. Ha det Noen gang.

undertrykkelse

Les artikkelen om lotusføttene. For en smerte for de kinesiske jentene i fortiden. Det jeg ikke forstår: Hvorfor har kvinner vært så undertrykt til enhver tid?

«Kanskje fordi noen fortjener det», beklaget min venn M.s mann da jeg introduserte det.

«Har du tatt ut søppelet enda?» spurte M. og klappet ham hardt på bakhodet.

lei seg

Det nederlandske landslaget spilte mot Norge uten publikum. Det betyr: ingen ødeleggelse. Ingen butikkvinduer knust. Ikke politi og opprørspoliti. Ingen aggressivitet, ingen meningsløs vold. Hei, for en skam.

fødsel

Kidneybønner laget med ris, pappa får og skriblet. Mennesket laget ordet «barin».

«Hva er i for guds skyld, Barin? Jeg spurte.

«En som føder et barn», sa mannen alvorlig.

Ordet ble avvist. Pappa vant uansett. Han vinner nesten alltid.

Ukens sang

Det er oppfylt med Electric Light Orchestra og Can’t Get It Out Of My Head.

tilståelse

Prøv å slutte å tenke negativt assosiativt. Når jeg tenker på noe vondt, tenker jeg umiddelbart på mange andre dårlige ting, og på et tidspunkt får jeg til og med tårer i øynene, veldig, veldig trist.

«Du er så ekkel», sa vennen L., som jeg hadde på telefonen. «Er du seriøst så borte i dine egne funksjonshemmede tanker at du nesten gråter?»

«Ja,» tilsto jeg hviskende.

konjakk

Noen ganger veldig velsmakende. Når jeg tenker meg om nå, får jeg umiddelbart en positiv assosiasjon. Ring L. for å dele de gode nyhetene.

23:15 L. sov da jeg kom med den gode nyheten. «Vekker du meg seriøst for dette?» brølte hun. Nå forbinder jeg å drikke konjakk med L. wake-up call. Alt utmattende.

You may also like

Leave a Comment