Home » Dainava overgikk Joy i Optibet A League-spillet

Dainava overgikk Joy i Optibet A League-spillet

by Thure Lindhardt

Dzūkai avbrøt med denne seieren serien med fire mislykkede kamper på rad. I mellomtiden vil innbyggerne i Telšiai avslutte sesongen uten å oppleve smaken av seier over søndagens rivaler.

Det manglet ikke på handling ved noen av målene ved starten av møtet. Allerede i det tredje minuttet stormet Dzūkai frem – i dødballsituasjonen passet Vytautas Lukša inn i 16-meteren, Periclesas klarte ikke å nøytralisere ballen og sendte selvmål.

Etter ti minutter kunne Dainava ha doblet ledelsen, men Said Hamuličius bommet på 100 % sjanse ved å hoppe mot målvakten på egenhånd. Vertene ble raskt straffet i den andre enden av banen da Ivo Brazas utnyttet en god pasning fra Jeremy Fernandes til å avvæpne keeper Tomas Švedkauskas.

Etter disse målene avtok tempoet i spillet og ingen av lagene skapte bedre muligheter i første omgang.

I begynnelsen av andre kvartal var Dainava mer aktiv. I det 53. minutt bommet Deivydas Matulevičius sitt skudd fra venstre så vidt på ledelsen for FC, og en rask blokkering fra Povilas Survila reddet hjemmelaget denne gangen. S. Hamulicius, som lurte nær spindelen, klarte ikke å korrigere den støtende kulen.

Alytus-lagets innsats var ikke forgjeves, og det brøt frem i det 58. minutt. Utrolig spill av Henrique Devensas som gjorde alt bra, men pasningen hans klarte ikke å finne en spiss.

Noen minutter senere befant Džiugas seg i en enda mer utakknemlig posisjon da en dommer dømte 11-åringen til en foul på Luke Ankudinov. Frispark. Det ble realisert av S. Hamuličius, for hvem det allerede var den 15. porten. Holland ble mesterskapets mest produktive fotballspiller.

Gjestene rev ikke våpen og myknet opp tribunen i det 72. minutt. Etter at I. Brazos corner ble hevet, slo J. Fernandes hodet.

Elevene til Tomas Ražanauskas klarte å beholde ledelsen og feire seieren. Med 31 poeng reduserte innbyggerne i Alytus gapet fra syvendeplass til Džiugas til fire poeng.

You may also like

Leave a Comment