Home » Darek fra «Sanatorium Mi¶ci» jobber i Norge. Dette er pensjonen han får

Darek fra «Sanatorium Mi¶ci» jobber i Norge. Dette er pensjonen han får

by Connie Nielsen

Lav Pensjoner og helsefordeler er et tema som dukker opp igjen som en boomerang i Polen. Folk fra forskjellige sosiale grupper klager over lave sosiale ytelser – fra den «gjennomsnittlige Kowalski» til Maryla Rodowicz. Seniorer får ofte så mye betalt for mange års arbeid at de knapt kan forvente å overleve før slutten av måneden. Dariusz Kosiec var en av deltakerne i den femte utgaven av TVP-ekteskapsshowet «Sanatorium miłość». Mannen bor i Norge og jobbet der som bussjåfør i årevis. 61-åringen planlegger å pensjonere seg etter 65-årsdagen. Hvilken alderspensjon kan han forvente?

Se videoen
Marta Manowska avslører hvor mye hun tjente på Instagram. Han vil aldri vise partneren sin. I «Sanatorium of Love» spør de om kjærligheten deres

Darek fra «Kjærlighetens Sanatorium» jobber som bussjåfør i Norge. Dette er pensjonen han får

Størrelsen på minstepensjonen i Norge beregnes i forhold til antall år arbeidet. Dariusz innrømmet i et intervju med «Fakt» at det dreier seg om 157 171 norske kroner, eller om lag 63 822 PLN brutto per år. Hver måned vil over PLN 5300 bli kreditert «Sanatorium of Love»-deltakerens konto – etter konvertering til polske zloty. «I Norge har jeg rett til førtidspensjon ved fylte 62 år på grunn av jobben som bussjåfør. – Jeg må innrømme at jeg foretrekker å jobbe til jeg er 65 år, for da får jeg høyere pensjon, sier han riktignok.

Darek fra «Sanatorium miłość» giftet seg nylig. Foreløpig vil hun imidlertid leve atskilt fra kjæresten

Dariusz Kosiec ble kjent som en deltaker i dating-showet «Sanatorium miłość». Mannen fanget umiddelbart oppmerksomheten til tilskuere. Han snakket skruppelløst om kravene som hans potensielle partner må oppfylle. Han la særlig vekt på høy kvalitet i sitt erotiske liv. På showet møtte han Joanna og Anita, men ingen av disse relasjonene sto tidens tann. Kort tid etter at innspillingen var slutt, dukket det opp en ny kvinne i Dareks liv – Jola. For en tid siden kunngjorde paret forlovelsen, og i juli 2023 giftet de elskende seg. Selv om Darek og Jola allerede er gift, kommer de ikke til å bo sammen med det første. Darek bor fortsatt i Norge og venter til han kan gå av med pensjon.

You may also like

Leave a Comment