Home » Dårlige nyheter for Lech. Første kamp i LKEs 1/16-finale under vanskelige forhold [Terminarz] Fotball

Dårlige nyheter for Lech. Første kamp i LKEs 1/16-finale under vanskelige forhold [Terminarz] Fotball

by Erlend Loe

På mandag Lech Posen møtte en rival han vil møte i 1/16 Conference League Finals. Den polske mesteren gikk til norske Bodo/Glimt. Dette laget er «nedrykk». European League, hvor hun ble nummer tre i gruppen med fire poeng. Arsenal og PSV tok høyere posisjoner, og FC Zurich stengte banen.

se videoen
Det er patologi. Bodene drukner i aper

Xavi misfornøyd med 1/16 LE uavgjort. «Vi har ikke hell»

Lech skal spille sin første kamp i Norge

Uavgjort kunne sikkert vært verre Polen laget kunne komme til Lazio. Oppgaven blir imidlertid ikke lett. I fjorårets utgave av Conference League slo Bodo/Glimt AS Roma, de endelige vinnerne av denne konkurransen, 6-1. Det norske laget gikk deretter videre til kvartfinalen hvor de ble eliminert av det italienske laget. Først passe spilte i Roma, tapte 4-0 og vant den andre etappen hjemme, men denne gangen 2-1.

Den første kampen mellom Lech og Bodø/Glimt er planlagt til 16. februar og vil finne sted i Norge, noe som ikke er gode nyheter for de polske mesterne da det er vanskelige værforhold. Denne måneden er den kaldeste måneden i året og temperaturen kan falle til -10°C. Forrige sesong viste termometeret -6 °C under kampen mellom Bodo/Glimt og Celtic. Spillere som ikke er vant til de lave temperaturene kan ikke spille på høyeste nivå. For å gjøre vondt verre er det kunstgress på Lech-rivalens bane, som også vil skape problemer for et jevnt spill.

Omkampen mellom disse lagene vil bli holdt i Poznań 23. februar.

  • Bodo/Glimt – Lech Poznan 16. februar
  • Lech Poznan – Bodo/Glimt 23. februar

Mer innhold av denne typen finner du på hjemmesiden Gazeta.pl

Thomas Müller/psgThomas Mueller tok en annen video etter at PSG ble trukket i Champions League

You may also like

Leave a Comment