Home » Dårlige nyheter for Norge, Erling Haaland vil gå glipp av samtalen i neste overgangsvindu

Dårlige nyheter for Norge, Erling Haaland vil gå glipp av samtalen i neste overgangsvindu

by Thure Lindhardt

Erling Haaland (21) vil være svært savnet i klubben sin Borussia Dortmund og hans utvelgelse. Nordmannen lider for tiden av et muskelproblem som holder ham utenfor banen. Fraværende i Borussia Dortmunds to siste opptredener, i nederlaget mot Borussia Mönchengladbach (0:1) i Bundesliga og deretter i suksessen til pungdyrene mot Sporting Portugal i Champions League (1:0),

Erling Haaland må trekke seg denne helgen. Marco Rose bekreftet fredag ​​at den norske landslagsspilleren (15 landskamper, 12 mål) «Prøvde, men smerten var for mye»Til Augsburg-mottakelsen denne lørdagen (15:30) i ligaen, før den mest berørte publiserte en optimistisk melding på sine sosiale nettverk etterpå.

«Kjære BvB-fans, jeg kan ikke spille i morgen. Jeg er skadet. Jeg kommer tilbake veldig snart»skrev spesielt nordmannen. Som Bild forklarer, bør målmaskinen også gå glipp av neste rally på landslaget.

Erling Haaland bør derfor bli i Dortmund i landskampspausen for å komme seg på beina igjen og være klar til kampen mot Mainz 16. oktober. Norge, som for øyeblikket er nummer to i sin gruppe, møter Tyrkia (8. oktober), Montenegro (10. oktober) og Latvia (13. oktober) i VM-kvalifiseringen 2022.

You may also like

Leave a Comment