Home » Dawid Kubacki er tilbake i trening! Thomas Thurnbichler kommenterte situasjonen i Polen

Dawid Kubacki er tilbake i trening! Thomas Thurnbichler kommenterte situasjonen i Polen

by Gunnar Garfors

Dawid Kubacki har allerede gått tilbake til normale treningsoperasjoner. Thomas Thurnbichler, treneren til de hvit-røde, kommenterte den nåværende situasjonen til den polske hopperen i «Skijumping.pl».

Informasjon om Marta Kubackas sykdom sjokkerte sportsverdenen. Den polske hopperen trakk seg fra verdenscupkonkurransen før stevnet i Vikersund. Som det viste seg, deltok ikke Kubacki i konkurransen på grunn av konas helseproblemer.

SE OGSÅ: Et nytt monument over Adam Małysz ble avduket. Den er laget av… Sjokolade (BILDER)

«Min kone Marta havnet på sykehuset av kardiologiske årsaker, tilstanden hennes er alvorlig og legene kjemper for livet hennes. Hun er i gode hender, hun er en sterk jente, jeg vet hun vil kjempe. Selvfølgelig er det slutten.» «Sesongen er det viktigste for meg, men det er ikke det viktigste for øyeblikket,» skrev Kubacki på Instagram den gang.

Heldigvis ble helsen til den polske hopperens kone bedre og hun kunne forlate sykehuset.

«Vi kom hjem i dag, og jeg kan med sikkerhet si at det er et mirakel utført av leger, sykepleiere og fysioterapeuter. Takk for alle bønner, gode tanker og oppmuntrende ord» – kan du lese på Kubackis Instagram-profil.

Nå viste det seg at Kubacki allerede har begynt å trene igjen. Thomas Thurnbichler kommenterte situasjonen til den polske hopperen på nettstedet «SkiJumping.pl».

– Jeg hadde en virkelig fruktbar samtale med Dawid Kubacki. Sammen med Marta takler de situasjonen veldig bra – sa Hvit-Rød-treneren.

Thurnbichler avslørte også hvordan neste sesong med Kubacki kan se ut.

«Selvfølgelig må vi være fleksible med situasjonen hans, men det ser ut til at han vil være fullt involvert i treningsprosessen fra starten av sommersesongen hvis alt utvikler seg like positivt som det har nylig.»

AA, Polsat Sport

PolsatSport.pl for Android- og iOS-telefoner!

Den siste informasjonen og nyhetene uansett hvor du er.

You may also like

Leave a Comment