Home » Dawid Kubacki gjemmer seg ikke. Det var virkelig ille

Dawid Kubacki gjemmer seg ikke. Det var virkelig ille

by Gunnar Garfors


PAP / Grzegorz Momot / På bildet: Dawid Kubacki

Mateusz Byczkowski


Allerede i begynnelsen av VM i Planica hadde polske fans grunn til bekymring fordi Dawid Kubacki slet med helseproblemer. – Jeg kunne ikke engang stå – sa hopperen, sitert av journalisten «Interia».

Dawid Kubacki har en fantastisk sesong 2022/2023. Fra begynnelsen til slutten av januar var han totalleder for verdensmesterskapet. Det tapte han i Bad Mitterndorf til Halvor Egner Granerud, som for tiden er i toppform.

Polakken har den siste tiden senket tonen litt. Likevel er han en av medaljekandidatene i verdensmesterskapet i Planica. Begynnelsen av arrangementet er imidlertid ikke vellykket for ham. Det polske skiforbundet melder at Thomas Thurnbichlers avdeling sliter med ryggsmerter.

Ifølge Dawid Kubacki kan man si at problemet var svært alvorlig, men sakte går alt tilbake til det normale. – Dagen i dag er bedre, men jeg kunne ikke engang stå opp – sa han, sitert av Tomasz Kalemba, en journalist fra Interia-portalen.

Hvite og røde vifter kan puste lett. Adam Widomski, PZN-talsmann, sa til WP SportoweFakty at hopperen vil dukke opp i bakken på fredag ​​(du kan lese mer HER).

Kubacki har allerede deltatt i prøveserien – han tok tiendeplassen. Hopperne konkurrerer for tiden i kvalifiseringen, som startet klokken 17.45. Tekstrapporten kan følges på WP SportoweFakty-portalen.

Se også:
To verdener av Piotr Żyła. En gang ble han rystet, en gang var han målløs

SE VIDEOEN: #dziejesiewsports: Serena Williams strålende kreasjon. fansen begeistret

Se skihopping i Pilot WP!

You may also like

Leave a Comment