Home » De beste dataspillene i 2020 – DELFI Business

De beste dataspillene i 2020 – DELFI Business

by Thure Lindhardt

«Hades»: Et underjordisk eventyr som finner sted i det greske etterlivet. Diablos «Cross and Kapok» blandes her med dette vanedannende «andre forsøket» fra Spelunky eller The Binding of Isaac. Hver gang du dør må du starte spillet på nytt, men det er alltid en følelse av at du har oppnådd noe og historien skryter uansett hvor lenge du spiller.

«Final Fantasy VII Remake»: Den nye PlayStation 4 kom på markedet i 1997. Den endelige versjonen av det dystopiske rollespillet Final Fantasy VII er ikke bare en tolkning av dagens klassikere. Det er en påminnelse om hva det egentlig betyr å gjenskape et kunstverk.

«Call of the Sea»: Nå 1934. Du er Nora Everhart, klar for en ekspedisjon – du leter etter din savnede ektemann Harry på en øy nær Tahiti. Det du finner er en cocktail av verk fra eventyrspillet Myst og skrekkfiksjonsforfatteren HP Lovecraft: utfordrende gåter og en flott historie.

«Demons Souls»: Handlingen foregår i en ødelagt verden full av død og dekadanse. Dette eksklusive PlayStation 5-spillet dateres tilbake til 2009. en nyinnspilling av spillet med samme navn – for hjerter uten halm. Som andre spill fra den populære utvikleren FromSoftware Inc., er dette en av de tøffeste utfordringene du kan møte foran TV-en. Men hvis du holder ut, venter en ubeskrivelig nytelse.

«Assassin’s Creed Valhalla»: Hvert nye spill i Assassin’s Creed-serien fra Ubisoft Entertainment SA er bedre enn de forrige. Denne gangen venter vi på 900-tallet. en vikingmarsj gjennom Norge og England, full av raid, skatter og fantastiske hemmeligheter.

«Høstgutter: Ultimate knockout»: Fortnite er enig med Mario Party Du spiller som en av seksti Jelly Bean-lignende skapninger som kjemper om overherredømme i forvirrende minispill. Resultatene er morsomme, uforutsigbare og vanedannende.

«Paper Mario: The Origami King»: Nintendo Co. har tradisjonelt brukt sin Paper Mario-serie for å lage nok et bisarrt og eksentrisk eksperiment. Origami King er intet unntak, men hans rare ringbaserte kampsystem og dialoger vil få selv den største jævelen til å smile.

«Bugsnax»: Disse skapningene er halve biller, halve delikatesser. Fryder – en edderkopp laget av poteter; Pineantula – ananas tarantula; Spuddy – en krabbe som minner om stekte poteter, etc. Din oppgave i dette spillet er å skyte dem, følge banen deres, finne ut hvordan du fanger dem og nyte en merkelig historie med overraskende dype karakterer. Bugsnax er spesielt morsomt å leke med barn.

«Ori og viljen til viljen»: Dette 2D-spillet, et av årets vakreste stykker, vil sette gang i fantasien din og gjøre deg glad. Du spiller som beskytteren ved navn Ori – en verden full av mørke skapninger som minner vagt om europeisk folklore. Stallen beveger seg litt, stiger, hopper og flyr gjennom fantastiske pittoreske landskap.

«Jackbox partypakke 7»: I år hadde vi ikke gruppemiddager eller cocktailfester, men vi hadde i det minste en jackbox. I stedet for å risikere å gå ut og få sykdommen, tilbrakte min kone og jeg mesteparten av helgene i 2020. Vi brukte facetime med venner, ler og spilte spill som Quiplash, en av de stolte på Jackbox. Forhåpentligvis kan vi snart spille live.

You may also like

Leave a Comment